Blog

Oktober is Scan maand, ontvang nu 15% korting!

Ontvang nu ook in oktober 15% korting bij aanschaf van een Scan haard. Altijd al een haard van Scan willen hebben? Grijp dan nu uw kans, kom langs in onze showroom en ontvang 15% extra korting!

Lees verder
Helex Woody Air

De schouwboezem van uw haard bekleden

Bent u op zoek naar een haard die net wat anders is dan de meeste haarden? Wilt u dat de ruimte met uw haard een meer luxere en warmere uitstraling krijgt? Bij Loomans is het mogelijk om de schouwboezem van uw haard te bekleden met natuursteen of met speciaal stucwerk. We vertellen u er alles over!

Lees verder
gratis Symbio-lichtmodule bij een Faber MatriX haard

Tijdelijke actie: ontvang een gratis Symbio-lichtmodule bij een Faber MatriX haard!

Bent u op zoek naar de perfecte gashaard die uw woonkamer warmte en sfeer geeft? Ga dan voor de Faber MatriX haard! Als u deze haard in de periode van 15 augustus tot 15 oktober aanschaft krijgt u er een gratis Symbio-lichtmodule t.w.v. € 361,- bij.

Lees verder
September Scan maand

September is Scan maand, ontvang nu 15% korting!

We beginnen de maand september met een knallende actie. U profiteert nu van 15% extra korting op elke haard van Scan de hele maand september. Altijd al een haard van Scan willen hebben? Grijp dan nu uw kans, kom langs in onze showroom en ontvang 15% extra korting!

Lees verder
buitenhaarden

Nu voor een klein prijsje: showroomhaarden!

Bent u op zoek naar een nieuwe haard voor een mooi prijsje? Kom dan eens lang bij ons in de showroom! In verband met onze nieuwe collectie aan haarden, mogen al onze showroomhaarden weg. Wanneer komt u bij ons langs?

Lees verder
gashaard

Onderhoudsabonnementen gashaarden

Het onderhoud van uw gashaard is van groot belang. Wanneer is de laatste keer geweest dat uw gashaard is voorzien van een onderhoudsbeurt? Nu het midden in de zomer is, is het de perfecte tijd om uw gashaard te laten onderhouden. Mooi op tijd voor het nieuwe stookseizoen!

Lees verder
houtrookfilter

Bent u al in het bezit van een houtkachel?

Wij merken dat er vaak nog gedacht wordt dat houtstook slecht is voor het milieu. Het tegendeel is gelukkig waar! We leggen het voor u uit in dit artikel.

Lees verder
KombiFire

KombiFire: houtvuur en gasvuur in één haard

Heeft u moeite met de keuze tussen een houthaard en een gashaard? Met de KombiFire kan het allebei! Beide haarden hebben zo hun eigen voor- en nadelen, maar dat is nu verleden tijd met de KombiFire. Lees nu verder, dan vertellen we u er alles over!

Lees verder
Inzethaard

Een bestaande openhaard vervangen voor een inzethaard

Een inzethaard is speciaal bedoeld om uw bestaande openhaard te vervangen. Een inzethaard biedt namelijk dezelfde sfeer als een bestaande openhaard, maar dan met een hoger rendement. In dit artikel leggen we dat verder voor u uit!

Lees verder
haard

Schaf nu een kachel of haard aan!

Overweegt u al langer om een (nieuwe) kachel of haard aan te schaffen? Dan is het nu de tijd daarvoor! Het lijkt misschien een beetje gek om nu een kachel of haard aan te schaffen, zo midden in de zomer, maar eigenlijk heeft het wel voordelen. We vertellen het u in dit artikel!

Lees verder
Pelletkachel

Subsidie pelletkachel

Wist u dat u subsidie krijgt bij de aanschaf van een pelletkachel? In dit artikel vertellen we er alles over!

Lees verder
Puur Wonen

Puur Wonen Geldrop

Bent u op zoek naar een plek met een totale woonbeleving voor binnen en buiten waar inspiratie en beleving centraal staan en waar u terecht kunt voor deskundig advies? Kom dan eens langs bij Puur Wonen Geldrop. Samen met een aantal andere ondernemers zorgen wij voor een ultieme woonbeleving!

Lees verder
Veiligheid staat bij ons op nummer één!

Veiligheid staat bij ons op nummer één!

Bij het monteren en installeren van een haard is het uiterst belangrijk dat dit goed gedaan wordt. Bij het bezorgen van uw haard installeren wij deze graag voor u, zodat u met alle zekerheid weet dat deze goed gemonteerd is. Onze specialisten zetten veiligheid op nummer één.

Lees verder
Haard en TV meubel combinatie

Haard en TV meubel combinatie

Wilt u een televisie en een haard, maar heeft u eigenlijk niet genoeg plek voor beide? Wij kunnen haarden leveren in combinatie met een TV meubel! In een woonkamer met veel ramen is dit de ideale oplossing en het geeft ook nog eens een fantastische uitstraling.

Lees verder
Persoonlijke benadering

Wij staan voor een persoonlijke benadering!

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die online hun meubels, boeken, boodschappen en andere spullen bestellen. Echter is ons doel om mensen te voorzien van persoonlijk en deskundig advies waarbij kwaliteit en service centraal staat. Wij staan voor een persoonlijke benadering. Bij ons komt er altijd een specialist persoonlijk bij u langs.

Lees verder
buitenhaarden

Buitenhaarden

In Nederland zijn de echte warme zwoele zomeravonden helaas schaars. Verleng de warme zomeravonden met één van onze buitenhaarden. Buitenhaarden zijn de ideale oplossing wanneer u nog wat langer buiten wil zitten, maar het eigenlijk net iets te fris is.

Lees verder