September is Scan maand, ontvang nu 15% korting!

September is Scan maand, ontvang nu 15% korting!

We beginnen de maand september met een knallende actie. U profiteert nu van 15% extra korting op elke haard van Scan de hele maand september. Altijd al een haard van Scan willen hebben? Grijp dan nu uw kans, kom langs in onze showroom en ontvang 15% extra korting!

Scan houtkachels

De houtkachels van Scan staan bekend om hun aandacht voor innovatie, design en gebruiksvriendelijkheid. Bij Scan gaat het niet alleen om de warmte die de haard geeft, maar ook om de perfecte vlam in combinatie met een designbewuste haard. Door de Deense invloed en oog voor detail passen de haarden van Scan in diverse interieurs thuis.

Scan 40-S

Eén van de prachtige haarden van Scan is de Scan 40-S. Dit is de haard met de perfecte combinatie tussen een klassieke, maar toch moderne uitstraling. Het is een prachtig vormgegeven haard en daarbij is het schoonmaken erg eenvoudig. De 40-S is een houtkachel met een hoog rendement en beschikt over een handige deksel waardoor de aslade makkelijk te legen is.

Scan 66-3 Prism

De Scan 663 Prism heeft een gewaagde, maar prachtige vorm. Als u op zoek bent naar een unieke haard met een bijzonder uitstraling, zit u met de 66-3 Prism goed. De organische vorm van de Scan 66 creëert een prachtig frame om het vuur. Door het grote raamwerk kunt u de vlammen goed zien, u heeft onbeperkt zicht op het vuurbeeld.

Scan 85

Heeft u een grote ruimte waar een houtkachel niet zou misstaan? Ga dan voor de Scan 85. Deze grote cilindervormige houtkachel is perfect voor grotere ruimtes. Het bijkomende voordeel van deze kachel is dat u kunt kiezen voor het High Top met Heat Storage System van Scan. Dan kunt u tot wel 12 uur lang genieten van de warmte.

Ontvang nu 15% extra korting!

De bovenstaande modellen zijn slechts enkele voorbeelden van de haarden van Scan. Bekijk ons gehele assortiment aan Scan haarden online of kom bij ons langs in de showroom. We voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies over uw Scan haard. Kom nu langs en profiteer van de 15% korting!