Voor gashaardEN ben je bij Loomans kachels een haarden aan het juiste adres

Breng sfeer en warmte in uw leven.

Gashaarden: Bij Loomans Haarden & Kachels brengen we op een inspirerende en betaalbare manier sfeer en warmte in uw leven. Onze passie voor kwaliteit en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Wij nodigen u graag uit om ons uitgebreide assortiment gashaarden te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een inbouw gashaard, een inzet gashaard, een gevelkachel of een vrijstaande gashaard, bij ons vindt u de perfecte oplossing voor uw huis.

fair-fires-tru-vizion-pano-x-1250-driezijdig-image

Breng sfeer en warmte in uw leven met Loomans Kachels en Haarden

Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment aan haarden en kachels? Plan nu uw bezoek en laten we, onder het genot van een kopje koffie, uw wensen verkennen!

dru-maestro-60-2-tall-eco-wave-image

Inbouw gashaarden: stijlvolle integratie in uw interieur

Een inbouw gashaard biedt een naadloze en stijlvolle integratie in uw interieur. Deze haarden worden direct in de muur ingebouwd, waardoor ze een strak en modern uiterlijk hebben. Ideaal voor wie op zoek is naar een elegante en ruimtebesparende oplossing zonder concessies te doen aan sfeer en warmte.

Inzet gashaarden: eenvoudig en efficiënt

Inzet gashaarden zijn de perfecte keuze voor wie een bestaande open haard wil ombouwen naar een efficiënte en gebruiksvriendelijke gashaard. Ze zijn eenvoudig te installeren en zorgen direct voor een aanzienlijke verbetering in warmte-efficiëntie. Bovendien bieden ze een breed scala aan ontwerpen die passen bij elke interieurstijl.

Vrijstaande gashaard: flexibiliteit en design

Vrijstaande gashaarden bieden de ultieme flexibiliteit en kunnen overal in de kamer worden geplaatst. Ze zijn een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een opvallend designelement dat ook praktische warmte biedt. Deze haarden zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, van klassiek tot modern, en vormen een prachtig middelpunt in elke ruimte.

Gevelkachel: efficiëntie en comfort

Gevelkachels zijn perfect voor wie op zoek is naar een efficiënte en comfortabele warmtebron zonder schoorsteenaansluiting. Deze haarden zijn gemakkelijk te installeren en bieden een uitstekende warmte-output. Ze zijn ideaal voor kleinere ruimtes of als bijverwarming in grotere woningen.

Ronde gashaard zwart vrijstaand
Gevelkachel Loomans

Veiligheid en vakmanschap: erkend specialist in haarden en kachels

Bij Loomans Haarden & Kachels kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan veiligheid en vakmanschap. Als erkend specialist volgens de Nederlandse Haarden en Kachelbranche, bieden wij hoogwaardige haarden en kachels die voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften. Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons centraal.

Plan uw bezoek en ontdek onze showroom

Bent u benieuwd naar ons uitgebreide assortiment aan gashaarden? Plan dan nu uw bezoek aan onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie verkennen we graag uw wensen en helpen we u bij het vinden van de perfecte haard voor uw huis. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de wereld van sfeer en warmte bij Loomans Haarden & Kachels.

Bezoek

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over onze gashaarden of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en uw haarddromen werkelijkheid te maken.

Bezoek Onze Showroom en Ervaar het Verschil!

Bij Loomans Haarden & Kachels streven we ernaar om u de beste service te bieden en uw verwachtingen te overtreffen. Betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan centraal in alles wat we doen. Onze toewijding en passie drijven ons om altijd de beste resultaten te leveren, zodat u kunt genieten van een warme en sfeervolle omgeving.

Loomans Haarden & Kachels – Breng sfeer en warmte in uw leven.