Loomans Haarden & Kachels staat nog steeds voor u klaar

Loomans Haarden & Kachels staat nog steeds voor u klaar

In deze verwarrende tijden doen wij er alles aan om u alsnog zo goed mogelijk te kunnen helpen aan uw ideale haard of kachel. Helaas is onze showroom tot nader orde gesloten, maar wij kunnen u nog altijd op afspraak of telefonisch te woord staan.

Loomans Haarden & Kachels staat nog steeds voor u klaarTelefonisch bereikbaar

Heeft u vragen over het onderhoud van uw huidige kachel of haard? Of wilt u alvast advies over welke haard in uw interieur zou passen? Wij zijn nog altijd telefonisch bereikbaar om u te helpen bij al uw vragen. Onze medewerkers bezitten over alle benodigde kennis en vaardigheden. Het is ons doel om u ook in deze tijden zo goed mogelijk verder proberen te helpen. U kunt blijven rekenen op de vakkundige service van Loomans Haarden en Kachels.

Bezoek op afspraak

Helaas is onze showroom momenteel gesloten, maar wanneer u een afspraak maakt is een bezoek alsnog mogelijk. We houden hierbij uiteraard rekening met de richtlijnen van het RIVM. Wij kunnen u op deze manier ons volledige assortiment haarden en kachels laten zien. U kunt dan op uw gemak een kijkje nemen en u laten inspireren door alle mogelijkheden. Naast een telefonisch bereikbaar en bezoek op afspraak, brengen wij ook nog altijd offertes uit. Er is dus niets wat u tegenhoudt om nu direct uw interieur compleet te maken met een kachel of haard van Loomans.

Uw ideale haard of kachel

Loomans staat in elke situatie voor u klaar bij het vinden van de ideale haard of kachel voor uw huishouden. Heeft u vragen of wilt u meer weten over ons uitgebreide assortiment? Dan kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord.