Acties bij Loomans

Zoekt u naar dat extra beetje sfeer voor in huis? Of wilt u kunnen genieten van een haardvuur tijdens de avonden in uw tuin? Dan bent u bij Loomans Haarden en Kachels aan het juiste adres. Wij hebben weer verschillende kachels en haarden in de aanbieding. Neem gerust een kijkje of er voor u iets tussen zit.

Acties bij Loomans

 

Voor elk budget

De kou trekt langzaam weg uit ons land en maakt ruimte voor het voorjaar. Dit is het ideale moment om een haard of kachel voordelig aan te schaffen voor de avonden die u met vrienden of familie wilt doorbrengen. In onze aanbiedingen vindt u haarden voor elk budget. Hierdoor is bij Loomans iedereen in staat een hoogwaardig product te kunnen kopen tegen een voordelige prijs. U profiteert hiervan alleen bij Loomans Haarden en Kachels.

Binnen en buiten

Loomans heeft haarden en kachels voor zowel binnen als buitengebruik. Wij bieden u een brede selectie mogelijkheden, zodat u altijd bent verzekerd van iets wat bij uw omgeving past. Heeft u een modern of klassiek interieur? U vindt uw haard of kachel tegen een voordelige prijs bij ons in de voorraad. Bent u niet helemaal zeker van wat het beste bij u past? Vraag dan onze specialisten om advies. Zij staan te allen tijden voor u klaar om u te voorzien van vakkundig advies, gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis.

Interesse in een haard of kachel?

Heeft u interesse in een voordelige haard of kachel? Neem dan een kijkje bij onze aanbiedingen. Hier vindt u al onze kwaliteitsproducten, tegen een lage prijs. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.