Maak het thuis gezellig voor de zomer

Maak het thuis gezellig voor de zomer

We verblijven momenteel al een tijd lang zoveel mogelijk in ons eigen huis en het ziet er naar uit dat we dat de komende zomer moeten blijven doen. Daarom is het belangrijk om het thuis zo gezellig mogelijk te maken en uw woning helemaal klaar te maken voor de zomer. Voor extra sfeer kan een kachel of haard ook in de zomer een toevoeging zijn.

buitenhaard zomer

Vakantie?

Het lijkt er niet op dat we vanwege het coronavirus massaal op vakantie kunnen deze zomer. De kans is groot dat we het merendeel van de komende periode ook nog veel thuis zullen zitten. Aan de andere kant houdt u wel wat meer ruimte over om te besteden als we niet op vakantie kunnen. Dat maakt het misschien wel de uitgewezen tijd om een haard aan te schaffen en het thuis lekker knus en gezellig te maken. Want ook in de zomer kunt u genieten van een sfeervolle haard!

Meerwaarde voor uw huis

Het aanschaffen van een haard of kachel is niet alleen sfeer bevorderend voor uw woning, het heeft ook nog eens een toegevoegde waarde. Door het huis te verrijken met een haard krijgt uw huis een meerwaarde. Dit zal uiteindelijk ook een meerwaarde geven aan het huis wanneer u deze op een later moment wilt verkopen. De aanschaf van een haard is dan ook een investering in uw woning.

Keuze uit talloze opties voor binnen en buiten

Vakantie vieren in eigen tuin is even wennen maar kan ook zeker erg gezellig zijn. Er zijn verscheidene manieren om uw tuin op te knappen en zo een aangename ruimte te creëren waar u met uw gezin van kunt genieten. Bij Loomans kunt u ook haarden voor in de tuin aanschaffen om langer te genieten van het buiten zijn. Wilt u op een koude zomeravond liever binnen zitten, dan kunt u uiteraard ook gezellig in huis bij de haard gaan zitten. Ze geven immers niet alleen warmte maar ook sfeer in huis. Wij adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden van onze haarden en kachels.

Kies uw perfecte haard

Wilt u graag sfeer in huis halen of langer buiten kunnen blijven zitten als het afkoelt? Dan helpen we u bij Loomans graag aan een geschikte kachel of haard, ook voor in de zomer. Wij hebben voor iedere woning een geschikt model, die we u graag laten zien. Neem gerust contact op voor meer informatie.