Maak uw interieur af met een haard of kachel

Maak uw interieur af met een haard of kachel

Zoekt u naar dat laatste onderdeel om uw interieur helemaal af te maken? Dan is een haard misschien wel precies wat u zoekt. Haarden en kachels brengen warmte en sfeer in elke ruimte. U kunt bij Loomans Haarden & Kachels terecht voor het beste advies over een passende haard of kachel voor in uw interieur.

Finishing touch

Voelt het voor u alsof er in uw huishouden iets ontbreekt? Daar kan een haard snel verandering in brengen. Een haard of kachel is namelijk het perfecte onderdeel om uw ruimte tot een sfeervol geheel te maken. Haarden zijn tegenwoordig ook eenvoudig te plaatsen zonder traditionele schoorsteen. Zo hebben we bijvoorbeeld gashaarden die op de gevel mag uitmonden.

Maak uw interieur af met een haard of kachel

 

Gashaard in nieuwbouw

Vanwege alle maatregelen tegen huizen op gas wordt er in de nieuwbouw veel gebruik gemaakt van gashaarden zonder gas. Deze haarden zijn dan in plaats daarvan uitgevoerd met een brander die geschikt is voor propaan. De aannemer realiseert de plaatsing van de gasleiding op propaan en dan is het vervolgens alleen nog aan ons om de haard of kachel naar uw keuze te plaatsen.

De juiste haard voor uw interieur

Er zijn veel verschillende haarden voor u om uit te kiezen. Gaat uw voorkeur uit naar een openhaard, een gashaard, of toch een elektrische haard? Om de beste haard en kachel voor uw interieur te kiezen kunt u rekenen op het deskundige advies van onze specialisten. Wij ondersteunen u bij het kiezen van de meest gepaste haard of kachel voor uw woning en leggen u tot in detail uit hoe u uw haard het beste kunt onderhouden. Maak uw interieur compleet met een haard of kachel van Loomans.

Uw ideale haard of kachel

Bent u op zoek naar de ideale haard of kachel? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Loomans Haarden & Kachels biedt u een brede selectie mogelijkheden en helpt u vervolgens deskundig bij het maken van de beste keuze voor uw woning. Voor meer informatie of eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.