Nu voor een klein prijsje: showroomhaarden!

Nu voor een klein prijsje: showroomhaarden!

Bent u op zoek naar een nieuwe haard voor een mooi prijsje? Kom dan eens lang bij ons in de showroom! In verband met onze nieuwe collectie aan haarden, mogen al onze showroomhaarden weg. Wanneer komt u bij ons langs?

Nieuwe haarden

Wij willen u altijd een uniek en bijzonder assortiment bieden. Dit betekent dat we regelmatig nieuwe en moderne haarden in ons aanbod opnemen, maar dat betekent ook dat wij onze showroommodellen weg doen. Uiteraard zijn deze modellen stuk voor stuk goed van kwaliteit en ze doen het nog perfect. U kunt ze nu komen ophalen voor een klein prijsje!

LooMans Sfeerverwarming Eindhoven

Een kachel of openhaard geeft warmte, gezelligheid en sfeer in uw woning, maar biedt tegelijkertijd ook rust. Wij bieden een ruim assortiment aan in haarden en kachels, zoals houthaarden, haarden op gas en buitenhaarden. Wij creëren een thuisgevoel en doen dit met passie voor kwaliteit en service. Bij ons staat een persoonlijke benadering centraal!

Interesse in een showroomhaard?

Heeft u interesse in een showroomhaard voor een mooie prijs die nog steeds in een perfecte staat is? Kom dan bij ons langs in Eindhoven! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op. U kunt bij ons altijd terecht voor een persoonlijk advies.