Onderhoudsabonnementen gashaarden

Onderhoudsabonnementen gashaarden

Het onderhoud van uw gashaard is van groot belang. Wanneer is de laatste keer geweest dat uw gashaard is voorzien van een onderhoudsbeurt? Nu het midden in de zomer is, is het de perfecte tijd om uw gashaard te laten onderhouden. Mooi op tijd voor het nieuwe stookseizoen!

Waarom uw gashaard onderhouden?

Het onderhoud van gashaard is erg belangrijk, dit moet minimaal één keer per jaar worden gedaan. Maar waarom is dat eigenlijk zo belangrijk? Allereerst gaat uw haard een stuk langer mee, omdat op deze manier gebreken op tijd gesignaleerd worden. Daarnaast heeft u minder kans op storingen en kunt u gegarandeerd veilig gebruik maken van uw gashaard. Door een regelmatige onderhoudsbeurt kunt u onbezorgd blijven genieten van uw sfeervolle haard!

Wat wordt er gedaan tijdens een onderhoudsbeurt?

Zodra u contact met ons heeft opgenomen, plannen we een afspraak in met één van onze monteurs. Zo kunnen we dit goed op elkaar afstemmen en staan we nooit onverwachts op de stoep. We demonteren het glas, verwijderen de houtstammen, zilveren de brander en controleren de gasdruk. Vervolgens plaatsen we de houtstammen weer terug, controleren we de ontsteking, reinigen het glas en plaatsen deze terug. Als laatste controleren we ook nog het visuele rookkanaal.

Onderhoudsabonnement

Wilt u uw haard jaarlijks laten controleren en voorzien van een onderhoudsbeurt, maar denkt u er niet elk jaar aan? Sluit dan een onderhoudsabonnement bij ons af! Dan zorgen wij ervoor dat we u ieder jaar een herinnering per mail of telefoon sturen en plannen we een afspraak in. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op!