Voorjaarsactie: Helex Woody Air

Voorjaarsactie: Helex Woody Air

De kou trekt langzaam weg uit ons land en maakt plaats voor het voorjaar. Een perfect moment om voordelig een houtkachel aan te schaffen en in het volgende stookseizoen te gebruiken. Want zeg nou eerlijk, wie wil er nou geen prachtige sfeervanger in de woonkamer?

Voorjaarsactie Helex

Wilt u graag een houtkachel? Profiteer dan nu van onze mooie actie! Wanneer u één van de Woody Air 6 KWof 8 KW aanschaft, krijgt u daarbij gratis twee dikwandige kachelpijpen van het merk Helex. Maar niet alleen dat, wij leveren daar ook nog een rozet en een vloerplaat van maximaal 80×80 cm bij. Hierdoor bespaart u maar liefst € 216,-! Grijp uw kans en pak uw voordeel hiermee!

Woody’s Air 6 of 8 KW

De Woody air is een convectie kachel met een zeer strakke uitstraling. Het is mogelijk om deze kachel zowel aan de bovenzijde als de achterzijdeaan te sluiten. De Woody’s Air 6 en 8 KW voldoen, met een rendement van 80%, aan de eisen van het nieuwe Europese keurmerk ‘Eco Design’. Ook voldoen deze kachels aan de Duitse norm ‘BImSchV Stufe 2’.

De prijs-kwaliteitverhoudingvan deze houtkachels zijn zeer interessant. De consumentenprijs is € 1275,- voor Woody Air 6KW en € 1495,- voor de 8KW.Uiteraard zijn deze kachels geldig voor de NHK vervangingsregeling.

Interesse in een houtkachel?

Heeft u interesse in een houtkachel van Helex? Dan kunt u gebruikmaken van deze actie door bij uw bestelling ‘Woody actie’ te vermelden. Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met ons! Deze actie loopt tot 1 juli 2018. Wees er snel bij!