Eenvoudig, schoner stoken met houtrookfilter

Eenvoudig, schoner stoken met houtrookfilter

Wilt u op een makkelijke en schone manier uw kachel stoken? Dan is het mogelijk om een houtrookfilter van ABCAT (AfterBurningCATalyst) te gebruiken. Het stoken van hout in kachels gaat altijd samen met de uitstoot van geurstoffen, roet, fijnstof en andere stofjes. Dan is het fijn om een roetfilter te hebben die de uitlaat van houtgestookte kachels terugdringt: ABCAT. Lees snel verder voor de werking en de voordelen van de houtrookfilter van ABCAT.

De werking

De ABCAT is ontwikkeld om de uitstoot van fijnstof en rookgas van houtgestookte kachels te verminderen. Ook zorgt het voor minder geurbelasting van de houtrook.De houtrookfilter wordt op of achter de stookinstallatie van een bestaande nieuwe kachel geplaatst. De bediening van de ABCAT is zeer eenvoudig en het is gemakkelijk in onderhoud.

Voordelen

De houtrookfilter van ABCAT heeft vele voordelen voor particulieren. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

  • 90% vermindering van uitstoot schadelijke stoffen. De houtrookfilter met katalysatortechniek zorgt ervoor dat de geur van de rook uit de schoorsteen wordt verminderd. Ook zorgt het voor een minimalisering van schadelijke stoffen, zoals fijnstof, teer, roet en houtstof.
  • Eenvoudig te plaatsen en schoon te maken.De houtstookfilteris ideaal voor particulieren. Deze filter is eenvoudig te plaatsen in een afvoerkanaal. Daarnaast is de houtrookfilter makkelijk schoon te maken door deze uit te kloppen of te spoelen.
  • Zeker 20 stookseizoenen te gebruiken. Eenmalig aanschaffen en zeker 20 seizoenen genieten: ideaal!

Interesse?

Heeft u interesse in een houtrookfilter? Neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals helpen u graag bij het plaatsen hiervan. Ook krijgt u advies in het gebruik van een houtrookfilter.