Paasshow op 2 april: Puur Wonen Geldrop

Paasshow op 2 april: Puur Wonen Geldrop

Op tweede paasdag (maandag 2 april) verzorgen wij samen met een aantal andere ondernemers een prachtige paasshow bij Puur Wonen in Geldrop. Tijdens deze paasshow is het mogelijk om inspiratie op te doen voor binnen en buiten uw woning. Daarnaast geven onze professionals in de woonbranche deskundig advies. Wilt u nog inspiratie opdoen voordat uw woning wordt aangepakt? Dan is dit uw kans! Kom gerust langs deze paasshow en ervaar de ultieme woonbeleving!

Onder één dak

Uiteraard verzorgen wij als Loomans tijdens de paasshow de sfeerverwarming, maar u kunt hier ook terecht voor meer. Zo zijn er verschillende ondernemers aanwezig die actief zijn op het gebied van badkamers, keukens, schilderwerk, tegels, vloeren en uiteraard een elektricien! Tijdens deze prachtige paasshow kunt u alles onder één dak vinden.

Advies van professionals

Alle ondernemers die aanwezig zijn tijdens de paasshow op 2 april bieden verschillende producten en diensten aan om de woonbeleving compleet te maken. Elk bedrijf staat voor de hoogste kwaliteit en beschikt over jarenlange kennis en ervaring. Heeft u onlangs uw woonkamer verbouwd en wilt u een gashaard toevoegen voor meer sfeer? Wij adviseren u dan graag verder over de verschillende opties voor uw woning. Ook de kleur, lichtinval en rookkanaal spelen hierbij een grote rol. U kunt met een gerust hart terecht bij Puur Wonen Geldrop voor deskundig advies. Op deze manier kunt u uw woning inrichten naar wens.

Paasshow Puur Wonen Geldrop

U bent van harte welkom tijdens onze paasshow op maandag 2 april bij Puur Wonen aan De Hooge Akker 19 in Geldrop. Deze paasshow start om 11:00 uur tot 16:00 uur. In verband met deze mooie paasshow hebben wij een speciale paasactie voor onze bezoekers. Kom zeker langs om inspiratie op te doen! Voor vragen kunt u gerust contact met ons opnemen!