Inruilactie oude haard of kachel

Inruilactie oude haard of kachel

Heeft u een oude haard of kachel die u wilt vervangen? Overweeg eens om deze in te ruilen voor een nieuwe haard of kachel, zodat u tot wel 350 euro bespaart bij de aanschaf van een gecertificeerde kachel of haard. Let wel op: dit geldt niet voor alle soorten haarden en kachels. Lees snel verder voor meer informatie over de voorwaarden van de inruilactie van uw oude haard.

Vervangingsregeling NHK

Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) heeft een vervangingsregeling opgesteld voor erkende detaillisten vanuit de overheid om hernieuwbare energie in Nederland te stimuleren. De overheid gaat in de komende jaren ervoor zorgen dat er energie wordt bespaard en CO2- uitstoot wordt verminderd. Met behulp van deze regeling wil de stichting ervoor zorgen dat houtgestookte toestellen aan minimale kwaliteit- en emissie eisen voldoen.

Hoe kunt u deelnemen?

Is uw kachel of haard oud en wilt u deze vervangen? En past uw situatie bij de voorwaarden die zijn opgesteld? Dan kunt u deelnemen aan deze inruilactie van uw oude haard of kachel. Het enige wat u hoeft te doen is uw oude kachel of haard inruilen voor een nieuwe haard. Dat zal u ruim 350 euro besparen bij een gloednieuwe haard. Let wel op: deze actie is geldig tot 20 juni 2018!

Interesse?

Heeft u interesse in de inruilactie? Neem dan gerust contact met ons op. Zo zorgen wij ervoor dat u een nieuwe haard of kachel bij ons kunt aanschaffen en uw oude haard inruilt. Neem alvast een kijkje op onze website voor onze verschillende soorten kachels en haarden.