Elektrische haard: ideaal voor appartementen

Elektrische haard: ideaal voor appartementen

Wilt u meer sfeer creëren in uw woning door middel van een openhaard? Maar woont u in een appartement, flat of andere woonruimte waar u niet beschikt over een afvoerkanaal of een schoorsteen? Voor zo’n situatie hebben wij een unieke oplossing, namelijk de elektrische haard van Loomans. Op deze manier kunt u ook genieten van een prettige en warme sfeer in uw woning.

Elektrische haard

Een elektrische haard is een goed alternatief voor een kachel en openhaard van gas. In sommige appartementen is er geen enkele afvoer mogelijk, waardoor u niet kunt genieten van een openhaard. Daarom hebben wij elektrische haarden voor liefhebbers die alsnog willen genieten van een vlammetje in hun woning of appartement. Een elektrische haard is nauwelijks te onderscheiden van echt vuurhaard. Bekijk ons assortiment met elektrische haarden, zodat u een fijn wooncomfort creëert.

Veiligheid

Elektrische haarden zijn brandveilig. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over brandrisico’s. U hoeft alleen de stekker in het stopcontact te plaatsen, zodat u direct kunt genieten van een haard. Veilig, comfortabel en een heerlijk sfeertje!

Sfeervolle woning

Iedere woning heeft iets extra’s nodig om een prettige sfeer te creëren. Zo zijn er mensen die een moderne look creëren en andere die van een warme, klassieke look houden. Een elektrische haard is geschikt voor alle soorten interieur. Wilt u een elektrische haard combineren met accessoires van hout? Of juist met strakke lijnen in uw woning? Alles is mogelijk! Onze professionals adviseren u graag over de mogelijkheden van een elektrische haard in uw woning.

Elektrische haard aanschaffen?

Heeft u interesse in een elektrische haard? Kom gerust langs onze showroom of neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag verder over de mogelijkheden van deze sfeervangers!