Actie: Gratis ontspiegeld glas bij aanschaf van een Maestro haard!

Actie: Gratis ontspiegeld glas bij aanschaf van een Maestro haard!

Bij aanschaf van een haard van Maestro krijgt u het ontspiegeld glas er gratis bij! Uw voordeel kan wel oplopen tot € 790, -. Komt u in onze showroom kijken of de haarden van Maestro iets voor u zijn? Deze actie loopt tot en met 30 november 2017.

Gratis ontspiegeld glas

Wat een fantastische actie: Tot en met 30 november 2017 krijgt u bij aanschaf van een Maestro haard het ontspiegeld glas er gratis bij. We vertellen u graag welke haarden in aanmerking komen voor deze actie. Leest u mee?

DRU – Maestro 75 Eco Wave

De Maestro 75 Eco Wave zorgt voor de ultieme vuurbeleving. Door het realistische uiterlijk van de houtstammen wordt er niet alleen een gezellig sfeer gecreëerd, maar heeft u het gevoel alsof u echt hout aan het branden bent. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige vlammen die meer volume hebben en hoger reiken dan andere gashaarden. De hoge ruiten en het ontspiegeld glas maken het helemaal af. Ze zorgen voor een perfect zicht op het vuur.

DRU – Maestro 105/2 Eco Wave

Met de Maestro 105/2 Eco Wave gaat u niet persé voor warmte, maar wel voor de ultieme sfeerbeleving. De hoogte van de vlammen kunt u zelf instellen. De vlammen zijn natuurlijk en levendig waardoor het net echte vlammen lijken.

DRU – Maestro 75XTU Eco Wave

Wilt u een haard installeren als roomdivider of wilt u deze in het midden van een ruimte plaatsen? Ga dan voor de Maestro 75XTU Eco Wave. Vanuit alle hoeken van de woonruimte kunt u dan genieten van deze prachtige haard. Door de drie open zijdes kunt u genieten van het prachtige vlammenspel. In L-vormige woonkamer komt deze haard perfect tot zijn recht.

Een Maestro haard aanschaffen?

Heeft u interesse in een haard van Maestro? Kom dan langs in onze showroom om deze te bekijken en ontvang het ontspiegeld glas van de haard er gratis bij. Deze actie loopt tot en met 30 november 2017 dus wees er snel bij! Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op.