Oktober is Scan maand, ontvang nu 15% korting!

Oktober is Scan maand, ontvang nu 15% korting!

Ontvang nu ook in oktober 15% korting bij aanschaf van een Scan haard. Altijd al een haard van Scan willen hebben? Grijp dan nu uw kans, kom langs in onze showroom en ontvang 15% extra korting!

Scan houtkachels

Innovatie, design en gebruiksvriendelijkheid, dat is waar de houtkachels van Scan bekend om staan. Het gaat niet alleen om de warmte. Nee, bij de haarden van Scan draait ook om de perfecte vlam in combinatie met een designbewuste haard. De haarden van Scan passen door de Deense invloed en oog voor details thuis in diverse interieurs.

Scan 40-S

De Scan 40-S is één van die prachtige haarden van Scan. Deze haard heeft de perfecte combinatie tussen een moderne, maar toch klassieke uitstraling. Het is een prachtig vormgegeven haard en daarbij is het schoonmaken erg eenvoudig. De 40-S is een houtkachel met een hoog rendement en beschikt over een handige deksel waardoor de aslade makkelijk te legen is.

Scan 66-3 Prism

De Scan 66-3 Prism heeft een gewaagde, maar prachtige vorm. Als u op zoek bent naar een unieke haard met een bijzonder uitstraling, zit u met de 66-3 Prism goed. De organische vorm van de Scan 66 creëert een prachtig frame om het vuur. Door het grote raamwerk kunt u de vlammen goed zien, u heeft onbeperkt zicht op het vuurbeeld.

Scan 85

Heeft u een grote ruimte waar een houtkachel niet zou misstaan? Ga dan voor de Scan 85. Deze grote cilindervormige houtkachel is perfect voor grotere ruimtes. Het bijkomende voordeel van deze kachel is dat u kunt kiezen voor het High Top met Heat Storage System van Scan. Dan kunt u tot wel 12 uur lang genieten van de warmte.

Ontvang nu 15% extra korting!

De bovenstaande modellen zijn slechts enkele voorbeelden van de haarden van Scan. Bekijk ons gehele assortiment aan Scan haarden online of kom bij ons langs in de showroom. We voorzien u graag van een persoonlijk en deskundig advies over uw Scan haard. Kom nu langs en profiteer van de 15% korting!