De schouwboezem van uw haard bekleden

De schouwboezem van uw haard bekleden

Bent u op zoek naar een haard die net wat anders is dan de meeste haarden? Wilt u dat de ruimte met uw haard een meer luxere en warmere uitstraling krijgt? Bij Loomans is het mogelijk om de schouwboezem van uw haard te bekleden met natuursteen of met speciaal stucwerk. We vertellen u er alles over!

Natuursteen

Natuursteen is natuurlijk een prachtig materiaal. Het is een luxe materiaal dat perfect past binnen een modern interieur of een industriële inrichting. Het vuur weerkaatst mooi op een robuuste schouw van natuursteen. Wij bieden verschillende soorten natuursteen aan waardoor er genoeg keuze is voor u! Loomans werkt samen met Stone-edge uit Geldrop voor de verzorging van natuursteen.

Tadelakt stucwerk

Op de onderstaande afbeeldingen ziet u ook een schouwboezem van een haard met speciaal stucwerk, genaamd tadelakt. Het tadelakt stucwerk is een traditioneel Marokkaans type stucwerk en heeft als kenmerkende eigenschappen waterafstotend en stootvast. Met tadelakt stucwerk creëert u een unieke, authentieke en warme uitstraling.

Interesse in het bekleden van uw schouwboezem?

Kom eens langs in onze showroom om de verschillende mogelijkheden te bespreken en te bekijken. Bij Loomans staat een persoonlijke benadering centraal, waardoor u goed en persoonlijk wordt geholpen door één van onze experts. Heeft u op dit moment vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!