Gratis Ceraglass en Wifi-module bij aanschaf van een DRU Maestro

Gratis Ceraglass en Wifi-module bij aanschaf van een DRU Maestro

De aanbiedingen bij Loomans zijn nog niet voorbij, want ook deze keer hebben we weer een spetterende actie voor u! Bij aanschaf van een DRU Maestro Eco Wave haard krijgt u de spiegelende achterwand en de Wifi-module er gratis bij. Deze actie loopt van 1 november 2017 tot en met 30 december 2017.

Ceraglass

Ceraglass is de spiegelende achterwand van de diverse DRU haarden. De vlammen lijken nog realistischer door de spiegelende achterwand. De vlammen krijgen namelijk extra dimensie door het Ceraglass, dat zwart glas is. De vlammen komen op deze manier prachtig uit en lijken net echt!

Wifi-module

Door de Wifi-module aan te sluiten op de haard en de DRU control app te downloaden kunt u eenvoudig de gashaard bedienen. Op deze app kunt u kiezen uit drie verschillende standen, namelijk Luxe, Comfort en Spaar. Op deze manier kunt u eenvoudig uw eigen haard bedienen. Daarnaast vindt u op de app nog diverse informatie over het onderhoud, het precieze verbruik en de actuele stand van uw haard.

Maestro gashaarden

Bij de volgende haarden krijgt u de spiegelde achterwand en de Wifi-module er gratis bij:
– DRU Maestro 75 Eco Wave
– DRU Maestro 100 Eco Wave
– DRU Maestro 80/2 Eco Wave
– DRU Maestro 80/3 Eco Wave
– DRU Maestro 105/2 Eco Wave
– DRU Maestro 105/3 Eco Wave
– DRU Maestro 75X TU Eco Wave

Gebruik maken van deze fantastische actie?

Kom langs in onze showroom, bekijk de diverse DRU haarden en kies uw favoriet uit. Bij aanschaf van een DRU haard krijgt u het Ceraglass en de Wifi-module (t.w.v. € 176, -) er gratis bij! Uiteraard komen wij de haard dan persoonlijk op locatie plaatsen, instellen en helpen we u met de Wifi-module en de bijbehorende app. Deze actie loopt van 1 november 2017 tot en met 30 december 2017, dus wees er snel bij!