Zomeractie van Jotul

Zomeractie van Jotul

Wilt u al een lange tijd een houtkachel aanschaffen? Maar bent u er nooit aan toe gekomen? Profiteer dan direct van de zomeractie van Jotul en bespaar maar liefst 300 euro op uw haard! Dit is het perfecte moment om voordelig een houtkachel aan te schaffen, zodat u in de winter zorgeloos kunt genieten van een heerlijke hitte en een prachtige vlam. Lees snel verder voor de actie voorwaarden.

jotul

 

Winterklaar?

Een haard aanschaffen in de zomer is toch onrealistisch? Nee, juist helemaal niet. Wanneer u een haard in de zomerperiode aanschaft bent u goedkoper uit. Daarnaast bent u ook nog eens helemaal klaar voor de winter, terwijl anderen nog op zoek zijn naar een haard in de winter. Wij adviseren om in de zomerperiode al uw research te verrichten en een haard aan te schaffen, zodat u er helemaal klaar voor bent. Laat de winter maar komen!

Jotul Campagne

Jotul is één van ’s werelds oudste fabrikanten van kachels, inbouwkachels en haarden. Daarnaast komt het merk Jotul uit Noorwegen. Dit is ook te merken aan de prachtige kachels die zij leveren. Sinds 1853 combineert Jotul gedreven vakmanschap met een prachtige design. Voor de zomerperiode van 2018 zijn er haarden die aantrekkelijk geprijsd zijn. Neem zeker een kijkje voor alle houtkachels die in de aanbieding zijn.

Actievoorwaarden

Deze zomeractie is geldig van 1 juni tot en met 31 augustus 2018. U kunt de verschillende houtkachels bekijken in onze showroom. Uiteraard adviseren de professionals bij Loomans u over de verschillende kachels.Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om snel uw haard voordelig aan te schaffen, want op is op!

Interesse?

Wilt u graag voordelig een houtkachel aanschaffen van Jotul? Kom dan zeker langs onze showroom! Onze experts helpen u graag verder. Heeft u vragen over de zomeractie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.