Barbas Bellfires introduceert: Falcon en Magnifire

Barbas Bellfires introduceert: Falcon en MagniFire

Bent u benieuwd naar de ontwikkelingen van Barbas en Bellfires? Loomans informeert u graag over de nieuwste producten, ontwikkelingen en designs. Barbas is de fabrikant van houthaarden die duurzaam en ecologisch verantwoord zijn tijdens de ontwikkeling van hun haarden. Bellfires staat voor gemak, sfeer en comfort voor de eindgebruikers. Ook is Bellfires marktleider in gashaarden en wordt de focus gelegd op veiligheid en design.

barbas houthaard

 

Nieuwe haardenlijn Falcon

Barbas heeft onlangs een nieuwe haardenlijn (Falcon) geïntroduceerd die inspeelt op de laatste marktontwikkelingen. Wat Falcon zo uniek maakt is dat deze houthaard volledig gesloten is. Door de unieke opbouw is deze haard perfect voor woningen met mechanische ventilatie. Daarnaast is het tijdens het ontwikkelen van de Falcon veel aandacht besteedt aan design. De haard ziet er stoer en robuust uit door de strakke hoekelementen. Een echt plaatje om te zien! Ook heeft de Falcon een betere beluchtingsregeling dat bestaat uit een set van schijven, waardoor de haard van de juiste hoeveelheid lucht is voorzien.

3D vuur creëren met MagniFire

Vindt u het ook zo prachtig dat er 3D vuur wordt gecreëerd in een gashaard? Bellfires heeft de nieuwe brander MagniFire geïntroduceerd die het mogelijk maakt om in een haard 3D vuur te creëren. De houtstammen liggen tegen de brander aan voor een kampvuurbeleving. Het is een echte eyecatcher in uw woning en zorgt voor een prachtige uitstraling. Daarnaast beschikt de MagniFire van een schakelbare brander met sfeerverlichting die op drie verschillende manieren de vlammen kan aanpassen. Wilt u ook zo’n prachtige 3D-effect in uw woonkamer? Kies dan zeker voor de MagniFire van Bellfires!

Interesse?

Heeft u interesse in de Falcon of MagniFire? Kom dan gerust langs onze showroom. Wij zorgen ervoor dat de nieuwste haarden van onze merken zo snel mogelijk geleverd worden, zodat we u tevreden kunnen stellen. Bent u alleen nieuwsgierig naar deze producten? Ook dan kunt u langskomen in onze showroom. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen voor vragen of onduidelijkheden.