Speciale acties bij Loomans!

Speciale acties bij Loomans!

In de maand mei bestond Loomans alweer 40 jaar! Op 12 en 13 mei hebben we dit al met velen van jullie kunnen vieren, maar ons 40-jarige bestaan willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom kunt u nog profiteren van mooie aanbiedingen tot 30 november 2018. We hebben speciale acties rondom onze (houtgestookte)kachels. Lees nu verder!

Loomans vroeger en nu

Onze missie is en was het brengen van sfeer en warmte in uw leven, op een inspirerende en betaalbare manier, door het aanbieden van unieke collecties kachels en haarden. Wij creëren een thuisgevoel en doen dit met passie voor kwaliteit en service voor u, als tevreden klant. Zo zijn we ooit begonnen en dat willen we nog steeds. Natuurlijk zijn onze producten flink veranderd de afgelopen 40 jaar, maar onze passie voor sfeerverwarming is altijd gebleven. Op naar de volgende 40 jaar!

Speciale acties tot en met 30 november

Speciaal voor ons 40-jarige jubileum hebben wij prachtige haarden en kachels in de aanbieding. Ideaal voor de liefhebbers die een haard willen aanschaffen en willen profiteren van hoge kortingen. Waar wacht u nog op? Kom snel langs onze showroom of neem een kijkje op onze website voor de verschillende aanbiedingen.