Knallende aanbieding van DRU fire

Knallende aanbieding van DRU fire

We hebben weer een knallende aanbieding voor de gashaarden-liefhebbers. Dru Fire geeft gratis ceraglass interieur weg op de gehele Global Fires collectie. Dat wordt genieten van de sfeer die uw haard met zich meebrengt. Lees snel verder voor meer informatie over deze prachtige aanbieding!

Global Fires

Een haard van Global Fire past in elk interieur door het veelzijdig aanbod. Ook zijn er veel opties beschikbaar en is er altijd een haard te vinden die binnen uw interieur past. Global Fires heeft compacte haarden met ondiepe inbouw. Deze haarden besparen ruimte en zijn daardoor geschikt voor bijna alle woonruimtes. Of uw woning nou klein of groot is of dat u in een (tussen)woning of appartement woont, de haarden van Global Fires bieden de oplossing! De prijzen van deze prachtige haarden zijn aantrekkelijk en van de hoogste kwaliteit.

Actievoorwaarden

Bij aanschaf van een gashaard van Global Fires krijgt u het ceraglass interieur er gratis bij! Het ceraglass interieur wordt voor dezelfde prijs als het zwart interieur aangeboden, wat betekent dat uw voordeel op kan lopen tot maar liefst €370,-. Deze aanbieding van Global Fires loopt van 1 april 2018 tot 30 juni 2018. Wees er dus snel bij!

Ceraglass voordelen

Een ceraglass zorgt ervoor dat de vlammen van uw haard voller branden door de weerspiegeling. Ook is het vlambeeld opvallend door het contrast met de donkere achtergrond. Het ceraglass interieur geeft een moderne en strakke uitstraling voor iedere woning.

Interesse?

Heeft u interesse in een gashaard van Global Fires? Neem dan een kijkje op de website van Dru fire. De actievoorwaarden zijn daar ook te vinden. Heeft u vragen over deze aanbieding of over de gashaarden van Global Fire? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen u graag verder.