Wij bestaan 40 jaar!

Wij bestaan 40 jaar!

In het weekend van 12 en 13 mei bestaat Loomans alweer 40 jaar en dat willen we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder dit eerst goed te vieren! En dat willen we graag met u vieren. Daarom hebben we tot 30 november leuke acties en speciale aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Wilt u graag een kachel of haard aanschaffen met korting? Lees dan gauw verder!

Loomans vroeger en nu

Onze missie is en was het brengen van sfeer en warmte in uw leven, op een inspirerende en betaalbare manier, door het aanbieden van unieke collecties kachels en haarden. Wij creëren een thuisgevoel en doen dit met passie voor kwaliteit en service voor u, als tevreden klant. Zo zijn we ooit begonnen en dat willen we nog steeds. Natuurlijk zijn onze producten flink veranderd de afgelopen 40 jaar, maar onze passie voor sfeerverwarming is altijd gebleven. Op naar de volgende 40 jaar!

Kom langs op 12 of 13 mei

Omdat wij in het weekend van 12 en 13 mei 40 jaar bestaan, zijn we niet alleen op zaterdag 12 mei open, maar ook op zondag 13 mei. Tijdens deze dagen zetten we onze klanten eens flink in het zonnetje door verschillende aantrekkelijk aanbiedingen en leuke acties te bieden. Zonder onze klanten zouden we het immers geen 40 jaar hebben volgehouden!

Viert u ons 40-jarig bestaan mee?

Kom op 12 of 13 mei langs in onze showroom in Eindhoven en profiteer van flinke kortingen. Uiteraard staat ons vakbekwaam personeel voor u klaar om u te voorzien van een persoonlijk en deskundig advies. Wij zijn te vinden op Leemkuil 13C in Eindhoven. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen!