Winactie stedentrip naar Kopenhagen

Winactie stedentrip naar Kopenhagen

Faber haarden heeft weer een nieuwe aanwinst, de Vejen. De Vejen kachel is een prachtige en strakke vrijstaande kachel, waarbij alle aandacht naar het vuur gaat. Dat is toch een mooi plaatje in uw woonkamer? Om deze prachtige kachel te introduceren, heeft Faber een onvergetelijke winactie hieraan gekoppeld. Namelijk een citytrip naar Kopenhagen voor twee personen! Wees er snel bij, want de actie loopt tot en met 4 juli 2018.

Intro Vejen

De Vejen is de nieuwste kachel van Faber en is een echte eyecatcher wat betreft het vuur. De Deense naam van de Vejen kachel is geen toeval, maar een duidelijke verwijzing naar Denemarken. Denemarken is namelijk de plek van Scandinavisch design. Om die reden kunt u nu kans maken op een onvergetelijke stedentrip naar Kopenhagen voor twee personen ter waarde van €500!

Winactie

Voor het introduceren van de nieuwe kachel van Faber, geeft Faber maar liefst drie keer een citytrip voor twee personen weg! In Nederland, België en Duitsland wordt een citytrip weggegeven aan de inzenders van hun beste vuurmoment door middel van een foto. Het enige wat u moet doen is het inzenden van uw vuurmoment en deze doorsturen door het formulier in te vullen. Zo maakt u kans op deze mooie reis!

Doet u mee?

Wilt u ook kansmaken op een citytrip met uw geliefde of met een vriend(in)? Doe dan zeker mee aan de winactie van Faber door uw vuurmoment te delen! Lees de actievoorwaarden en doe mee!

 

Faber haarden