Actie: Tot €1.000,- premie bij ombouwen naar een energiezuinige haard

Actie: Tot €1.000,- premie bij ombouwen naar een energiezuinige haard

Wilt u uw openhaard laten ombouwen tot een energiezuinige haard/kachel? Dan is dit het moment. Loomans heeft een zomeractie waarmee u een premie kunt ontvangen tot maar liefst €1.000,-. Vraag voor meer informatie naar de voorwaarden. Maak uw huis energievriendelijker en bespaar bovendien op de energierekening met deze actie.

 

Actie ombouwen naar energiezuinige haard

Energiezuinige haard

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid wordt met de dag belangrijker en daarom stimuleert Loomans het gebruik van energiezuinige haarden. Daarom kunt u met deze actie geld besparen op het ombouwen naar bijvoorbeeld een inzethaard. Dit geldt voor zowel houtgestookte als gasgestookte haarden. In tegenstelling tot een openhaard hebben inzethaarden een veel hoger rendement. Dit zorgt er voor dat de warmte sneller wordt verspreid. Hierdoor wordt er veel energie bespaard om het huis te verwarmen. Dit kan wel oplopen tot 50% besparing op het energieverbruik van uw haard. Daarnaast heeft het ook esthetisch een meerwaarde omdat het rookkanaal niet zichtbaar is. Uw haard oogt op deze manier een stuk strakker en netter.

Actievoorwaarden

Deze zomeractie loopt tot en met 31 augustus 2018. U kunt de verschillende houtgestookte en gasgestookte haarden bekijken in onze showroom. Onze professionals adviseren u graag over de verschillende haarden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Interesse?

Wilt u graag uw openhaard om laten bouwen tot een energiezuinige haard? Dan is dit uw kans! Voor meer informatie bezoek onze showroom of informeer bij verkoop@loomans.com, tel 0402124393.