Extra korting Montraux pelletkachels!

Extra korting Montraux pelletkachels!

Buiten is de zomerhitte in volle gang, maar u wilt er straks in de winter ook weer warm bijzitten. Om op tijd te zijn kunt u nu al kijken naar de aanschaf van een nieuwe kachel. Weet u niet goed welke? Met de korting op de Montraux pelletkachels is de keus snel gemaakt. Naast de subsidie krijgt u namelijk een extra korting op deze prachtige modellen. Ga voor een duurzame kachel in huis tegen een zeer aangename prijs met deze actie!

 

Montraux pelletkachel

Pelletkachels van Montraux

De pelletkachels van Montraux branden op pellets, kleine stukjes hout gemaakt van restafval, zoals zaagsel en snippers. Dit zorgt ervoor dat ze beter zijn voor het milieu, omdat ze duurzamer zijn dan gaskachels. Zo wordt u huis op een duurzame manier verwarmd. Daarnaast hebben de pelletkachels van Montraux ook nog een garantie op een goede service, met meer dan 80 servicepartners door het land. Zo krijgt u een goede kwaliteit pelletkachel inclusief goede service, wat niet bij alle pelletkachels het geval is.

Subsidie

Omdat de overheid het duurzaam opwarmen van uw huis wilstimuleren ontvangt u een subsidie bij de aanschaf van uw pelletkachel. Dit betekent dat u tot € 500,- terugkrijgtop het aankoopbedrag vanuit de overheid. Dit maakt het aanschaffen van een pelletkachel voor iedereen zeer aantrekkelijk.

Extra korting op pelletkachels van Montraux

Bovenop de subsidie die u kunt aanvragen bij de overheid krijgt u bij Loomans nog eens een extra korting op de verschillende pelletkachels van Montraux. Dit kan oplopen tot een extra korting tot € 500,- op de modellen van Montraux. Zo bespaart u behoorlijk op de aankoop van uw pelletkachel.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een pelletkachel? Dan is dit uw kans. Dankzij de extra korting zijn de pelletkachels van Montraux zeer aantrekkelijk in prijs. Hiervoor krijgt u uitstekende kwaliteit met een zeer degelijke service. Wilt u meer weten over deze pelletkachels of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.