Winactie van Faber

Winteractie van Faber

Wilt u al langere tijd een nieuwe haard aanschaffen? Dan is dit het ideale moment. Bij de aanschaf van diverse haarden van Faber profiteert u van 15 januari t/m 15 april van verschillende voordelen bij Loomans Haarden & Kachels. Faber staat bekend om zijn diversiteit aan haarden, dus haal snel uw nieuwe vlam en een heerlijke hitte in huis en profiteer tijdelijk van één van de drie voordelen.

Symbio gloeibed-verlichting

Voor wie het beeld van de gloeiende kolen in de gashaard nog meer tot zijn recht wil laten komen, of wil genieten van een nagloeiend vuur, is er de Symbio gloeibed-verlichting. In onder andere de Faber Jelling en Faber Odense kunt u genieten van een warme gloed van zacht gloeiend houtskool. Dankzij de LED-techniek is de Symbio gloeibed-verlichting energiezuinig, warmtevrij via de afstandsbediening te bedienen.

Faber ITC: de extra slimme bediening

De Faber ITC is een innovatieve app die ervoor zorgt dat u uw haard kan bedienen met uw smartphone of tablet. Dankzij de optimale instelling kunt u van onder andere de Faber premium gashaard warmte krijgen tegen een minimaal gasverbruik. De app informeert bovendien over diverse zaken, zoals onderhoud, verbruik en temperatuur. Met de ITC-app kunt u uw haard compleet instellen en spelen met de vlammen en de temperatuur.

Anti-reflectie glas

Op alle Faber haarden kunt u het vuurbeeld nog beter tot zijn recht laten komen met het anti-reflectie glas. Dit glas voorkomt hinderlijke lichtinval in uw haard, waardoor u nog meer van het vlammenspel van onder andere de Faber Oskar en Faber Andor kunt zien en genieten. U ontvangt tot maximaal €350,- korting op het anti-reflectieglas van de haard, afhankelijk van de keuze van het model.

Interesse?

Deze actie is geldig van 15 januari t/m 15 april. U kunt de verschillende haarden en kachels bekijken in onze showroom. Uiteraard adviseren de professionals bij Loomans u graag over de verschillende kachels. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om snel uw haard aan te schaffen, want op is op! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.