Topactie van Scan

Topactie van Scan

De Scandinavische invloeden zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Met lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen is de Scandinavische woonstijl geen trend meer te noemen, maar de nieuwe realiteit. Scan Haarden komt nu met een wel heel bijzondere actie. In de maanden februari en maart krijgt u tot wel €300,- korting bij aanschaf op geselecteerde haarden van Scan! Zo haalt u de Scandinavische sfeer wel heel voordelig in huis. We lichten u de geselecteerde modellen toe.

Scan 83-1: de kracht van eenvoud

De Scan 83-1 is een moderne, sfeervolle houtkachel die door zijn kleur, zwart of grijs met zwarte randen en handgreep, niet misstaat in de woonkamer. Het ontwerp is eenvoudig en door het gebogen venster heeft u een perfect zicht op het vlammenspel. Plaats de kachel op het roterende voetstuk, zodat u overal in de ruimte kunt genieten van de vlammen. Om de Scandinavische look helemaal af te maken, kunt u kiezen voor een extra accessoire, zoals een bijpassende vloerplaat van staal. Met maar liefst €300,- korting haalt u deze kachel wel heel voordelig in huis!

Scan 65-2: de middelgrote sfeermaker

De Scan 65-2 is een houtkachel van middelgroot formaat. Deze kachel is ongeacht uw stijl een aanvulling op het interieur. Met zijn grote glazen deur heeft u een mooi zicht op het vlammenspel. Voor het perfecte zicht op het vuur kunt u er zelfs voor kiezen om deze kachel met zijglas te nemen. Voor dit model is tevens een stalen voet beschikbaar, voor als u een hogere kachel wenst.  Een erg veelzijdige, middelgrote sfeermaker dus, die u nu tijdelijk met €250 korting in huis haalt.

Scan 41-2: klassiek en elegant

De Scan 41-2 is klassiek en elegant, zoals Scandinavisch design hoort te zijn. Zijn vormgeving biedt u vele mogelijkheden voor wat betreft de plaatsing in het huis. Deze middelgrote kachel heeft een grote glazen deur aan de voorkant. De kachel is verkrijgbaar met of zonder zijruiten om een nóg beter zicht op de vlammen te hebben als u dat wilt. U profiteert nu tijdelijk van €200 korting op dit model.

Scan 68-13 : de ultieme beleving

De Scan 68-13 is de grote sfeermaker in huis. Met zijn grote glazen voorruiten, glazen zijruiten en kolomvoet heeft u een prachtig zicht op het vuur en geeft hij lekker veel warmte af. U heeft verschillende keuzemogelijkheden om de kachel in uw ruimte goed tot zijn recht te laten komen. Kies voor zwarte of aluminium handgrepen en randen, en kies voor een open of gesloten kolomvoet. Ook is deze kachel uit te breiden met extra accessoires, zoals een spekstenen bovenplaat en een vloerplaat van glas of staal. Over de prijs hoeft u in ieder geval niet te twijfelen, want u krijgt nu tijdelijk €250 korting.

Interesse?

U kunt nu tijdelijk de warmte in huis halen en optimaal van de winter genieten in Scandinavische sferen. De aanbieding is geldig van 1 februari t/m 31 maart 2019 op alle geselecteerde modellen. De actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of al geplaatste bestellingen. U kunt de verschillende haarden en kachels bekijken in onze showroom. Uiteraard adviseren de professionals bij Loomans u graag over de verschillende kachels. Om teleurstellingen te voorkomen is het verstandig om snel uw haard aan te schaffen, want op is op! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.