Actie: gratis ontspiegeld glas bij een Metro haard

Actie: gratis ontspiegeld glas bij een Metro haard

Bij aanschaf van een haard van de gehele Metro serie krijgt u nu tijdelijk ontspiegeld glas: helemaal gratis! Kom dus snel langs in onze showroom om t/m 31 maart te profiteren van dit mooie voordeel. We vertellen u graag wat meer over een aantal haarden uit de populaire metro serie, waarbij u bij de aanschaf ervan nu tijdelijk profiteert van deze actie.

DRU – Metro 80XT: de kleine krachtpatser

De Metro 80XT is de kleinste variant binnen de populaire Metro serie. De unieke brander verdeelt het vuur over de gehele breedte en diepe van de haard en door de verhoogde ruit heb je een nog mooier zicht op de vlammen. Door het lage vermogen is de haard ideaal voor kleinere woonruimtes en uitermate geschikt als bijverwarming in goed geïsoleerde woningen.

DRU – Metro 100XTU Eco Wave: de sfeervolle roomdivider

De Metro 100XTU Eco Wave is een echte sfeermaker die gebruikt kan worden als roomdivider. Dankzij het vuurzicht aan drie zijden is het mogelijk om vanuit meerdere hoeken van de woonruimte te genieten van de warmte en het vlammenspel. Deze haard is ook zeer geschikt voor plaatsing in de hoek, zoals bijvoorbeeld in L-vormige woonkamers.

DRU – Metro 200XT Eco Wave: de brede fronthaard

De Metro 200XT Eco Wave is een royale, brede haard van 200cm die niet alleen zorgt voor sfeer, maar ook behoorlijk wat warmte geeft in grotere woonruimtes. De unieke brander verdeelt het vuur zigzaggend over de gehele breedte en diepte van de haard. De haard kan worden bediend met de standaard meegeleverde afstandsbediening. Hij kan zelfs via een app op de smartphone of tablet worden bediend.

DRU – Metro 80XT Tunnel Eco Wave: de doorkijkvariant

De Metro 80XT Tunnel Eco Wave is de doorkijkvariant die uitermate geschikt is als scheiding tussen twee woonruimtes. Door het lage vermogen is de haard uitermate geschikt voor de kleinere woonruimtes en door de verhoogde ruit heb je een perfect zicht op de vlammen. De unieke brander verdeelt het vuur over de gehele breedte en diepte van de haard, zodat het vlammenspel goed tot zijn recht komt.

Een Metro haard aanschaffen?

De Metro serie is erg divers en met een uiteenlopend assortiment is er voor iedere wens en situatie een passende haard. Kom dus snel langs in onze showroom, dan vertellen we er alles over. U ontvangt nu tijdelijk het ontspiegeld glas van de haard er gratis bij. De actie loopt maar t/m 31 maart, dus wees er snel bij! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.