Topactie van Jøtul: €300,- korting op een houtkachel

Topactie van Jøtul: €300,- korting op een houtkachel

De wintertijd staat voor gezelligheid en geregeld samen zijn. In Scandinavische landen wordt dit ‘HYGGE’ genoemd. Wilt u ook een HYGGE-gevoel en er lekker warmpjes bij zitten tijdens de koude wintermaanden? Dan kunt u nu profiteren van een tijdelijke topactie van Jøtul. U krijgt bij aanschaf van een Jøtul F371 of een Jøtul F373 houtkachel nu tijdelijk €300,- korting! Lees snel verder voor de actievoorwaarden.

Jøtul F371: voor langdurige warmte

De Jøtul F371 High Top is een hoge, modern ontworpen houtkachel met een open voetstuk waarin accessoires handig in opgeborgen kunnen worden. In de voet kan ook een gietijzeren deur worden gemonteerd. Deze kachel is aan te vullen met speksteen om de warmte langer vast te houden. Als de kachel brandt, wordt de hitte van het vuur opgeslagen in het speksteen. Dat blijft nadat het vuur is uitgegaan tot wel 12 uur warmte afgeven. Door de ventilatieopening bovenop de kachel open te zetten kunt u de ruimte sneller verwarmen. Hiermee biedt deze hoge houtkachel langdurige warmte. Deze kachel kost nu tijdelijk geen €2.795,- maar €2.495,-!

Jøtul F373: de bekroonde bestseller

De Jøtul F373 blinkt uit door het mooie, bekroonde design: de verbrandingskamer staat op een stijlvol voetstuk. Deze bestseller is als eerste en enige houtkachel ter wereld bekroond met de beroemde internationale ‘Red Dot’ ontwerpprijs: ‘Best of the Best’. Aan deze kachel kunt u extra elementen als glas en speksteen laten toevoegen. Naast de functionele eigenschappen zorgen deze elementen voor een heel ander uiterlijk: meer glas zorgt voor meer warmte vanuit de voorkant van de kachel en tegelijkertijd wordt de buitenwand van de rest van de kachel minder heet. Als u dat wilt, kunt u de kachel 360 graden draaien. Deze kachel kost nu tijdelijk geen €2.795,- maar €2.495,-!

Actievoorwaarden Jøtul houtkachels

De actie loopt tot en met 22 december 2018. De korting van €300,- geldt op zowel de Jøtul F371 als de Jøtul F373. Deze actie is niet geldig voor reeds bestelde producten of in combinatie met andere acties.

Interesse?

Wilt u ook een houtkachel van Jøtul of bent u geïnteresseerd in een andere haard? Kom dan langs in onze showroom. Bekijk alle kachels en haarden en laat u adviseren door onze experts. Heeft u nog vragen over de actie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.