Wij staan voor een persoonlijke benadering!

Wij staan voor een persoonlijke benadering!

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die online hun meubels, boeken, boodschappen en andere spullen bestellen. Echter is ons doel om mensen te voorzien van persoonlijk en deskundig advies waarbij kwaliteit en service centraal staat. Wij staan voor een persoonlijke benadering. Bij ons komt er altijd een specialist persoonlijk bij u langs.

Advies op maat

Na het maken van een afspraak komt er een expert bij u thuis met een advies op maat. Onze specialisten kunnen u op deze manier altijd voorzien van het beste advies, luisteren naar uw wensen en stellen een offerte op maat voor u op. Heeft u op onze website al een haard gezien die aan al uw wensen voldoet? Vraag dan online uw offerte op. Wij komen persoonlijk langs om de haard te brengen en eventueel te installeren.

Service

Bij ons kunt u ook terecht wanneer u last heeft van een storing of uw haard een onderhoudsbeurt nodig heeft. Bij een storing komt één van onze specialisten zo snel mogelijk bij u langs om het probleem op te lossen. Bij een onderhoudsbeurt zorgt de monteur ervoor dat uw haard helemaal gereinigd en gecontroleerd wordt, zodat u er nog jarenlang plezier van heeft.

Ons assortiment haarden

Heeft u interesse in een haard, zoals een gashaard, een houthaard, een elektrische haard of buitenhaard? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment. Uiteraard kunt u ook altijd even contact opnemen voor meer informatie of een offerte aanvragen, wij helpen u graag!