Haard en TV meubel combinatie

Haard en TV meubel combinatie

Wilt u een televisie en een haard, maar heeft u eigenlijk niet genoeg plek voor beide? Wij kunnen haarden leveren in combinatie met een TV meubel! In een woonkamer met veel ramen is dit de ideale oplossing en het geeft ook nog eens een fantastische uitstraling.

De ideale combinatie

Door een combinatie van een haard en een TV meubel te laten bouwen hoeft u niet te kiezen. Wij maken het meubel op maat en bieden haarden aan in verschillende vormen en maten, zodat ze beide op de plek kunnen staan waar u deze graag wilt hebben. Daarbij zorgen wij er ook voor dat de stroom op de juiste plek komt en de bekabeling van de televisie naar de randapparatuur leggen wij ook aan. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken!

Offerte op maat

U kunt even contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken en een afspraak te plannen. Eén van onze specialisten komt persoonlijk bij u langs komt om de huidige situatie te bekijken. Aan de hand van dit bezoek, stelt hij een op maat gemaakt offerte op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en krijgt u wat u verwacht!

Ruim assortiment

Wij hebben een ruim assortiment aan gashaarden en houthaarden die geleverd kunnen worden in combinatie met een TV meubel. Allereerst kunt u kiezen uit een gashaard of een houthaard, daarvan hebben wij verschillende modellen, kleuren en merken. Zo zit er altijd iets bij wat helemaal naar uw wens is.

Interesse in een haard en TV meubel combinatie?

Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie of bekijk ons assortiment aan houthaarden en gashaarden online!