Veiligheid staat bij ons op nummer één!

Veiligheid staat bij ons op nummer één!

Bij het monteren en installeren van een haard is het uiterst belangrijk dat dit goed gedaan wordt. Bij het bezorgen van uw haard installeren wij deze graag voor u, zodat u met alle zekerheid weet dat deze goed gemonteerd is. Onze specialisten zetten veiligheid op nummer één.

Het Bouwbesluit

In Nederland is de technische staat van woningen geregeld in het Bouwbesluit. Voor de meeste mensen is het Bouwbesluit onleesbaar. Hierin staat beschreven aan welke normen een haard moet voldoen om de veiligheid te waarborgen. Zo staat er bijvoorbeeld in dat er een maximale temperatuur van 75°C is toegestaan aan de buitenwand van het rookkanaal.

Onze specialisten

Uiteraard zijn wij bekend met alle verplichten en normen rondom haarden. Met onze jarenlange ervaring en de juiste kennis monteren wij graag uw haard bij de levering. Onze specialisten zijn precies op de hoogte van alles wat in het Bouwbesluit staat beschreven. Zij zorgen ervoor dat u met een gerust hart kunt genieten van uw prachtige en sfeervolle haard!

Veiligheid

Heeft u nog vragen over de veiligheid of over het bouwbesluit? Neem dan even contact op, wij beantwoorden graag al uw vragen!