Puur Wonen Geldrop

Puur Wonen Geldrop

Bent u op zoek naar een plek met een totale woonbeleving voor binnen en buiten waar inspiratie en beleving centraal staan en waar u terecht kunt voor deskundig advies? Kom dan eens langs bij Puur Wonen Geldrop. Samen met een aantal andere ondernemers zorgen wij voor een ultieme woonbeleving!

Alles onder één dak!

Het bijzondere en mooie aan Puur Wonen Geldrop is dat u er alles onder één dak kunt vinden. Wij verzorgen daar uiteraard de sfeerverwarming in het aanbod, maar u kunt hier voor nog veel meer terecht. Zo hebben we verschillende specialisten op het gebied van badkamers, keukens, tegels, schilderwerk, stucwerk, vloeren, maar ook voor een installatiebedrijf of een elektricien kunt u hier goed terecht!

Kwaliteit en advies

Alle ondernemers bij Puur Wonen Geldrop bieden verschillende producten en diensten aan om de woonbeleving compleet te maken. Daarin is elke ondernemer uniek en verschillend. Het gene wat alle deze bedrijven gemeen hebben is dat we met z’n allen staan voor de hoogste kwaliteit en beschikken over jarenlange kennis en ervaring. Daarom kunt u hier terecht voor deskundig advies, omdat u te maken heeft met echte specialisten.

Puur Wonen Geldrop

Puur Wonen Geldrop is op doordeweekse dagen geopend van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact op!