Buitenhaarden

Buitenhaarden

In Nederland zijn de echte warme zwoele zomeravonden helaas schaars. Verleng de warme zomeravonden met één van onze buitenhaarden. Buitenhaarden zijn de ideale oplossing wanneer u nog wat langer buiten wil zitten, maar het eigenlijk net iets te fris is.

Buitenhaarden zijn ideaal

Het is eindelijk weer lekker weer! We hebben er even op moeten wachten, maar we kunnen nu lekker veel tijd in onze tuin doorbrengen. Het tuinmeubilair en de barbecue kunnen weer tevoorschijn gehaald worden. Helaas zijn we in Nederland nooit helemaal verzekerd van warme dagen in de zomer. Buitenhaarden zijn daarom ideaal voor in uw tuin of op uw balkon tijdens de frisse zomer- en lenteavonden.

Sfeervol genieten

Stel u zich eens voor, een heerlijk haardvuur die niet alleen zorgt voor warmte op frisse zomeravonden, maar ook nog eens voor gezelligheid en sfeer zorgt. Wij bieden een uitgebreid assortiment buitenhaarden aan van merken, zoals BadBoysBrand, Faber en JØtul. Stuk voor stuk prachtige buitenhaarden die niet alleen voor warmte zorgen, maar ook een fantastische aanwinst zijn in uw tuin of op uw terras.

Buitenhaard en barbecue in één

Buitenhaarden maken het buitenleven een stuk aangenamer. De buitenhaarden van BadBoysBrand zijn ook te gebruiken als barbecue. Deze haarden maken uw zomerse avond helemaal compleet!

Heeft u interesse in een buitenhaard of wilt u nog meer informatie? Neem gerust even contact op!