Warme wintermaanden met gratis Symbio gloeibed-verlichting!

Heeft u ook al zin in de knusse wintermaanden? Lekker met de voeten voor de sfeervolle haard met een warme kop chocolademelk. Dan maakt een Faber Haard van Loomans Haarden & Kachels je woonkamer compleet! Nu bieden we een speciale actie van onze partner Faber Haarden: bij aankoop van een Faber MatriX haard krijgt u tot 1 februari 2021 Symbio gloeibed-verlichting cadeau! De gloed van zachtgloeiend houtskool brengt een warme sfeer naar uw huiskamer.

Een moderne haard

Wie in de koude maanden behoefte heeft aan een haard, is bij Loomans Haarden & Kachels aan het juiste adres. De haarden van onze partner Faber brengen al jaren sfeer en warmte in Nederlandse huiskamers. Een serie mooie en moderne MatriX gashaarden is nu te bekijken in de Loomans-showroom. Deze leveren niet alleen een zeer fraai vuurbeeld, maar zijn ook volledig naar wens in te bouwen in alle hoeken van de kamer. Ook kan het glas worden ontspiegeld, waardoor het lijkt alsof u een ‘echte’ open haard in uw woonkamer heeft staan zonder glaswand.

Een warme gloed in huis

Als uw oog valt op deze moderne en sfeervolle haard in onze showroom, dan ontvangt u een bijzonder cadeau voor de feestdagen: de gratis Symbio gloeibed-verlichting. Met deze verlichting in uw haard valt er een warme gloed over uw woonkamer. Door ledverlichting wordt het kolenbed op een fraaie wijze verlicht, waardoor het lijkt alsof de bodem gloeit. Dit beeld van zachtgloeiend houtskool verwarmd heel uw gezin tijdens de koude winternachten.

Een cadeau met veel voordeel

Met deze haard en dit cadeau heeft u veel voordeel. U bespaart niet alleen geld, ook levert Loomans u een uitstekende service zodat u snel van uw haard en verlichting kan genieten! U profiteert van:

  • Een grote kostenbesparing. Bij een MatriX-haard krijgt u een Symbio gloeibed-lichtmodule cadeau ter waarde van € 175,- tot € 350,-!
  • Een moderne haard die te bedienen is met een app waarop alle belangrijke informatie beschikbaar is.
  • Perfecte Vlam Garantie, waarmee onze partner Faber 10 jaar lang garandeert dat de gashaard kan worden omgebouwd tot een bio-propaanvariant.

Wilt u een warme gloed in huis?

Wilt u van de winter ook genieten van een warme gloed in uw huis? Kom dan snel langs in de showroom van Loomans Haarden & Kachels! Maak een afspraak voor een veilig bezoek. Heeft u nog vragen over de actie of de haarden? Neem dan contact met ons op.