Elektrische haard Kalfire E-one

Bij Loomans bieden we u graag de mooiste en beste kachels en haarden die op de markt zijn. De opkomst van de elektrische haard valt daar ook zeker onder. Daarom vertellen we u graag alles over het nieuwste pareltje onder de elektrische haarden: de Kalfire E-one.

Duurzame en elektrische sfeerhaard

De Kalfire E-one is een elektrische haard met alle kenmerken van een echte sfeerhaard. Het is een high-tech haard zonder rookkanaal waardoor deze overal te plaatsen is. Bovendien is de haard ontzettend efficiënt en produceren nul emissie bij gebruik. Dat maakt het een uitstekende variant voor een huis zonder gasaansluiting. Met deze elektrische haard haal je een gashaard in huis zonder gasverbruik.

Innovatieve vuurbeleving

Deze haard is echter niet alleen duurzaam en daardoor goed voor het milieu, het heeft alle kenmerken van een sfeerhaard. Dankzij innovatieve technieken oogt het vuur heel realistisch en krijg je een vuurbeleving die niet te onderscheiden is van een echte gashaard. Het vuur is volledig aan te passen naar uw wensen. U kunt zelf de vlamhoogte, lichtkleur en zelfs het vuurgeluid zelf instellen. Alles voor de optimale beleving van een sfeervolle haard.

Veilig te gebruiken

Het voordeel van deze haard is dat alles met een druk op de knop geregeld is. Geen gedoe met stoken of moeilijk aan te krijgen haarden. Met een simpele afstandsbediening kunt u alles instellen en met een enkele druk zorgt u al voor sfeervol vuur in huis. De E-one is daarnaast erg veilig in gebruik, wat het erg geschikt maakt voor als u huisdieren of kleine kinderen in huis heeft. Het vuur is namelijk volkomen veilig doordat de elektrische haard een prettige warmte maar geen directe hitte geeft. Veilig en toegankelijk dus voor iedereen.

Zelf een elektrische haard?

Wilt u graag een elektrische haard in huis voor de optimale sfeer van een echte haard, maar zonder het gasverbruik? Dan kunt u bij Loomans terecht voor verschillende elektrische haarden die u de echte vuurbeleving geven. Kom eens langs in onze showroom dan adviseren we u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie of vragen kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.