Stijlvolle rookkanalen van Poujoulat

Wilt u er de komende winter weer lekker warm bij zitten en heeft u al een kachel of haard op het oog? Zorg dan voor een rookkanaal dat helemaal past bij uw interieur en een toegevoegde waarde is voor de inrichting. Loomans levert in samenwerking met kwaliteitsmerk Poujoulat een stijlvol rookkanaal voor uw woning, zodat het hele plaatje perfect is deze winter.

Functioneel en design

Poujoulat is Europees marktleider op het gebied van metalen rookkanalen en dakuitgangen. Zij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen om alles in goede banen te leiden. Maar Poujoulat staat ook bekend om haar design. Want net als de aanschaf van de haard moet er ook bij het rookkanaal aandacht worden besteed aan de uitstraling. Die combinatie van kwaliteit en uiterlijk maakt Poujoulat dé partner voor uw rookkanaal.

Eyecatcher in huis

De inrichting van uw huis neemt vaak veel tijd in beslag. Er wordt gekeken naar de juiste kleur muur, de perfecte meubels en de ideale indeling van de ruimte. Dan is een metalen rookkanaal vaak niet iets wat binnen het interieur past. Poujoulat draait het om en wil van uw rookkanaal een eyecatcher maken. Dankzij speciale kleurcoatings kan het rookkanaal in iedere kleur worden geleverd, zodat het altijd past bij uw stijl. Zo kunt u spelen met de ruimte en bijvoorbeeld kiezen voor een contrast designkleur voor een echte eyecatcher in huis.

Duurzame innovatie

De rookkanalen van Poujoulat zijn niet alleen gefocust op design. Zo beschikken ze over de kennis en ervaring om voor iedere woning een passend afvoersysteem te installeren. Hierbij wordt gekeken naar de duurzaamheid en energieprestatie van uw woning, waarbij innovatieve oplossingen op maat worden aangeboden. Zo haalt u de warmte in huis en profiteert u van de duurzame rookkanalen.

Kies uw eigen rookkanaal

Wilt u kachel of haard in huis met een passend rookkanaal dat u niet alleen laat besparen maar ook nog eens een toegevoegde waarde is voor het interieur? Bekijk dan de kachels en haarden van Loomans en kies voor een rookkanaal van Poujoulat. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen of kom eens langs in onze showroom. Wij zorgen er graag voor dat u er warm en sfeervol bij zit in uw woning.