Uw haard of kachel met Clear View

Uw haard of kachel met Clear View

Optimaal genieten van uw kachel of haard tijdens de koude wintermaanden? Met behulp van het speciale glassoort Clear View kunt u genieten van uw haard of kachel zonder enige reflectie. We leggen u graag alles uit over deze glassoort!

Zie de vlammen dansen

Tijdens deze koude wintermaanden wilt u natuurlijk niets liever dan de lange avonden doorbrengen voor het haardvuur. Samen met uw dierbaren op een kleedje voor de haard en de vlammen zien dansen. Clear View (ontspiegeld glas) is een speciaal glassoort dat reflecties in uw haard of kachel vermindert met 95%. Het creëert de illusie van een echte open haard. Met Clear View kunt u optimaal genieten van de dansende vlammen.

Actie: Gratis ontspiegeld glas

Tot en met 31 december 2019 is er bij DRU een aantrekkelijke actie. Wij bieden gratis Clear View glas op de front modellen van de Metro en Maestro. Daarmee kan uw voordeel oplopen tot € 460,- ! De haard dient in de actieperiode te zijn besteld. Het voordeel is niet inwisselbaar voor geld en vertegenwoordigt geen waarde. De uiterste leverdatum van deze actie is op 31 maart 2020. De actie geldt niet in combinatie met andere aanbiedingen en acties van DRU.

Interesse in gratis ontspiegeld glas?

Wilt u uw haard eruit laten zien als nieuw en daar bovenop een flink bedrag besparen? U bent bij ons van harte welkom! Voor eventuele vragen of opmerkingen mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.