Black Friday bij Jøtul: 15% korting!

Black Friday bij Jøtul: 15% korting!

Vrijdag 29 november is het weer zover, de inmiddels al befaamde Black Friday. Topmerk Jøtul heeft ook een fantastische actie. U krijgt namelijk 15% korting op de aanschaf van een kachel. Zo komt u de winter lekker warm door. Dus wilt u deze winter nog een kachel? Profiteer dan nu van deze kortingsactie! Lees snel verder voor de actievoorwaarden.

Black Friday Loomans

Genieten van de winter met een Jøtul kachel

De kou heeft inmiddels zijn intrude gedaan in het land. Een echt fijne winter beleeft u pas als het  binnen behaaglijk is en u al zittend op de bank kunt genieten van een sfeervol vuurtje in de woonkamer. Dit kan met een kachel van Jøtul. De winterkou zal u niet krijgen met een van deze prachtige kachels. Met de vaak koude wintermaanden als januari en februari nog op komst is een kachel absoluut geen overbodige luxe. Bovendien bent u de komende winters verzekerd van sfeer in huis.

Tijdloze kachels van Jøtul

Het Noorse Jøtul maakt kachels die gebaseerd zijn op Noorse gietijzer vakmanschap en functionaliteit. De kachels zijn dankzij de koppeling van vroeger en hedendaagse stijl tijdloos en passen in ieder modern interieur. Daarmee is er voor iedere kachel van Jøtul een passende plek te vinden in de woonkamer. Voor de Black Friday actie kunt u kiezen uit alle zwarte kachels, dus kijk snel welke er in uw woonkamer past.

Actievoorwaarden

Deze actie is geldig op vrijdag 29 november en zaterdag 30 november 2019. U krijgt vervolgens 15% korting op uw aankoop. U kunt bij ons langskomen om een geschikte kachel uit te zoeken. Onze professionals adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden met een Jøtul kachel.

Interesse?

Wilt u graag een kachel nu de winter echt op komst is? Profiteer dan van de actie van Jøtul en schaf een kachel aan met 15% korting. Kom langs in onze showroom om een model naar wens uit te kiezen. Heeft u vragen over de actie of over de diverse kachels? Neem gerust contact op voor meer informatie. Onze experts helpen u graag verder.