Acties van Faber

Acties van Faber

Heeft u behoefte aan meer warmte in huis tijdens de koude, donkere wintermaanden? Haarden van Faber brengen niet alleen warmte bij u naar binnen, maar ook sfeer. Dit najaar heeft Faber maar liefst twee zeer aantrekkelijke acties voor zowel gashaarden als elektrische haarden. Bent u benieuwd? Wij vertellen er u graag alles over.

Actie gashaarden: gratis Faber Symbio gloeibedverlichting

Symbio stuurt zacht pulserend, warmtevrij licht naar het bovenliggende houtskool bed, dat hierdoor warmrood opgloeit. Juist wanneer de vlammen van de haard laag zijn, en zelfs wanneer de warme vlammen geheel zijn uitgeschakeld, brengt het licht van de Symbio module extra sfeer. Als u een Faber MatriX gashaard koopt, krijgt u de Symbio gloeibed-module er geheel gratis bij. Deze module vertegenwoordigt een waarde van maximaal € 350,-. De precieze waarde hangt af van het model. De actie geldt voor alle MatriX-haarden, exclusief de 450-serie.

Actie elektrische haarden: gratis verwarmingseenheid

Bij de aanschaf van een Faber E-matrix ontvangt u de optionele verwarmingseenheid voor de Faber E-MatriX er gratis bij. Deze verwarming blaast een prettige luchtstroom de kamer in. Daardoor lijkt het alsof de warmte uit de haard komt. Ideaal voor mensen die kiezen voor de E-MatriX en tóch willen genieten van aangename warmte zo vlak voor de haard. De waarde van deze actie loopt op tot ruim € 300,-.

De actievoorwaarden

De volgende actievoorwaarden gelden voor beide acties:
– Bestellingen met betrekking tot de acties kunnen geplaatst worden tot en met 31 januari 2020.
– De uiterste uitleverdatum is 31 maart 2020.

– Mocht u willen profiteren van de acties, dient u dit zelf bij de bestelling te melden.
– Het voordeel is niet in te wisselen voor geld en vertegenwoordigt geen waarde.
– Bij aankoop kan er per haard worden gekozen voor één accessoire.

Meer informatie?

Profiteer tot en met 31 januari 2020 van een gratis verwarmingseenheid of de Faber Symbio gloeibedverlichting bij aankoop van een gashaard of elektrische haard van Faber. Heeft u verder nog vragen of wilt u meer informatie over een van de twee acties? Neem dan contact met ons op. Wij helpen wij u graag verder.