Topactie van Kalfire: 50% korting op de Natural Spark Generator optie

Topactie van Kalfire: 50% korting op de Natural Spark Generator optie

Wilt u een nieuwe gashaard aanschaffen die levensecht vuur maakt? Dan kunt u nu profiteren van een topactie van Kalfire. U krijgt bij aanschaf van een gashaard van Kalfire namelijk 50% korting op de Natural Spark Generator optie. Hiermee krijgt u een gashaard in huis die aandoet als een echt houtvuur! Lees snel verder voor de actievoorwaarden.

Kalfire

Natural Spark Generator

De Natural Spark Generator (NSG) is de nieuwste innovatie van Kalfire. Deze technologie zorgt ervoor dat er levensechte vonkjes ontstaan in de haard, die uit de brandende vlammen opstijgen en langzaam verbranden. Dit creëert een zeer realistisch en natuurgetrouw vlammenspel op, waardoor uw gashaard net een echt houtvuur lijkt. Daarnaast is de NSG eenvoudig te bedienen met een iMatch afstandsbediening en is het makkelijk navulbaar.

Kalfire gashaarden

Kalfire staat bekend om haar innovatieve producten, zoals de gesloten gashaarden die zij produceren. Mede dankzij de NSG-technologie creëren zij met hun haarden een natuurgetrouw vuur in uw huis, die sfeerbevorderend werken en uw interieur verrijken. De NSG-optie kunt u op diverse haarden toepassen, waaronder fronthaarden, tunnelhaarden en hoekhaarden.

Actievoorwaarden

De actie loopt tot en met 15 december 2018. Door bij de aanschaf van een gashaard van Kalfire gebruik te maken van een speciale promotiecode krijgt u 50% korting op de Natural Spark Generator optie. De promotiecodes kunt u aanvragen tot en met 15 december, waarna de code geldig is tot en met 15 februari 2019. Bekijk de verschillende gashaarden van Kalfire om de beste keus te maken. De promotiecode aanvragen kan hier.

Interesse?

Wilt u ook een gashaard van Kalfire met de Natural Spark Generator als toevoeging? Kom dan langs in onze showroom. Bekijk alle gashaarden en laat u adviseren door onze experts. Heeft u nog vragen over de actie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.