Speciale actie bij aanschaf van een Faber haard

Speciale actie bij aanschaf van een Faber haard

Heeft u interesse in het aanschaffen van een gashaard? Kijk dan eens naar de haarden van Faber. Want bij de aanschaf van een Faber Matrix of Premium krijgt u een Symbio module of ITC-app gratis, dit levert u een voordeel van wel € 350,- op. Zo zit u er straks in de winter warmpjes bij met een strakke gashaard. Lees snel verder voor de voorwaarden.

Faber haard

Faber Matrix & Faber Premium

Er zijn twee typen gashaarden die zijn gekoppeld aan de actie. De Faber Matrix-lijn is zo opgebouwd dat u de haard volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Alle extra’s zijn optioneel, zodat het altijd binnen uw interieur past. Kies bijvoorbeeld zelf uw inbouwkader of achterwand. De Premium haarden zijn meer moderne designs die vloeiend overgaan binnen uw interieur. Ook hier vindt u diverse mogelijkheden om de haard aan uw smaak te laten voldoen.

Symbio module

Tijdens de actie van Faber kunt u kiezen voor het toevoegen van de Symbio module. Deze lichtmodule is erop gericht de optimale sfeer te creëren met een laag energieverbruik. Dankzij de Symbio module ontstaat er een warmrode gloed onder het houtskoolbed, zodat er extra licht en sfeer van de haard afkomt. Hierdoor heeft u geen extra warmteproductie nodig die dit creëert. Dit is uitstekend wanneer u de haard voor de gezelligheid aandoet.

ITC-app

De andere mogelijkheid binnen deze actie is het kosteloos ontvangen van de ITC app. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat u uw haard kan bedienen met uw smartphone of tablet. Dankzij de optimale instelling kunt u warmte krijgen tegen een minimaal gasverbruik. Het informeert bovendien over diverse zaken, zoals onderhoud, verbruik en temperatuur. Met de ITC-app kunt u uw haard compleet instellen en spelen met de vlammen en de temperatuur.

Actievoorwaarden

De actie loopt tot en met 1 december 2018, waarbij de aangeschafte haard ten laatst uitgeleverd dient te worden op 31 januari 2019. Bestellen kan dus tot en met 1 december. Bij de aanschaf van een Faber Matrix of Premium haard kunt u kiezen uit een gratis extra: de Symbio module of de ITC-app.

Interesse?

Wilt u ook profiteren van deze mooie deal van Faber en een gashaard aanschaffen? Kom dan eens langs in onze showroom en laat onze experts u adviseren over een geschikte haard van Faber. Heeft u nog vragen over de actie? Neem dan gerust contact met ons op.