Oktober woonmaand actie bij Scan

Oktober woonmaand actie bij Scan

Tijdens de oktober woonmaand zijn er talloze acties om uw interieur te verrijken. Wilt u een nieuwe houtkachel om er in de herfst en winter lekker warm bij te zitten? Profiteer dan van de woonmaand actie van Scan. U krijgt de gehele maand oktober 15% extra korting op de verkoopprijs van een vrijstaande houtkachel van Scan. Lees snel verder voor de voorwaarden!

Scan oktober woonmaand

 

Scan houtkachel

De houtkachels van Scan zijn erop gericht om u zoveel mogelijk warmte te geven. Het is dan ook mogelijk de kachel volledig aan te passen naar uw eigen wensen. De Scan kachels hebben een strak ontwerp en brengen elegantie binnen uw huiskamer. De houtkachels zijn zeer klassiek en verkrijgbaar in grijs of zwart. Dankzij de grote glazen deur kunt u bovendien altijd genieten van de vlammen van uw kachel.

Deense warmte

Scan is een echte specialist als het aankomt op houtkachels. Door Deens design te combineren met innovatieve technieken om de warmte optimaal te behouden binnen uw kamer. De glazen handgreep waarmee u de kachel kunt verplaatsen en de glazen schuifdeuren zijn daar mooie voorbeelden van. Met een Scan houtkachel haalt u dan ook een mooie, strakke en warme kachel in huis.

Noors vakmanschap van Jotul

De Deense houtkachels van Scan vallen onder de noemer van het Noorse Jotul. Deze wereldwijde fabrikant van kachels en haarden richt zich op Noors vakmanschap met een passie voor warmte. Dit doen ze door kachels te produceren met een tijdloos design die passen binnen de moderne woonomgeving. Jotul verliest echter niet uit het oog waar het om draait: een kachel die uw woonkamer van warmte en gezelligheid voorziet.

Actievoorwaarden

De woonmaand actie loopt tot en met 31 oktober 2018. Bij de aanschaf van een vrijstaande Scan houtkachel krijgt u dan 15% korting op de verkoopprijs. Kies een van de houtkachels uit en zorg ervoor dat u er warm en knus bijzit wanneer de dagen korter worden.

Interesse?

Wilt u ook een houtkachel in huis? Kom dan langs in onze showroom en bekijk de verschillende varianten uit ons assortiment. Twijfelt u nog? Laat u persoonlijk adviseren door onze ervaren vakmensen. Voor vragen of meer informatie over de actie kunt u gerust contact met ons opnemen.