Gashaard op propaangas

Gashaard op propaangas

Nieuwbouwwoningen komen steeds vaker zonder gasaansluiting te zitten. Dit hoeft echter niet te betekenen dat u geen gashaard meer kunt laten plaatsen. Wilt u toch een sfeervolle en warme gashaard in huis? Dan hebben wij de oplossing voor u: propaangas. Zo kunt u toch genieten van de gezelligheid van onze haarden.

Gashaard propaangas

 

Gebruik van propaangas

Door uw gashaard aan te sluiten op propaangas kunt u uw woning toch verwarmen met een gezellige haard. Vrijwel alle merken en modellen gashaarden zijn namelijk geschikt om aan te sluiten op propaanflessen. Zo heeft u geen gasvoorziening nodig in huis om een gashaard te laten plaatsen en kunt u wel genieten van een sfeervol vuur in de woonkamer.

Gebruiksvriendelijk

Het gebruik van propaangas is geen enkel probleem voor uw gashaard. De propaanflessen komen buiten uw woning te staan, zodat u er in uw kamer geen last van hebt. Het propaangas is bovendien uitermate geschikt om in grote tanks op te slaan, waardoor het eenvoudig te gebruiken is voor een haard. U kunt bovendien lang genieten van de flessen, want een gashaard brandt gemiddeld 18 uur op een fles. Door gebruik te maken van een verdeler tussen twee flessen kunt u zelfs zonder onderbreking gebruikmaken van de gashaard.

Gashaarden bij Loomans

Bij Loomans kunt u terecht voor diverse gashaarden, die ook op propaangas aan te sluiten zijn. Zo kunt u ook in huizen zonder gasvoorziening een haard laten installeren. Voor een passende gashaard komt u langs in onze showroom. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden van een haard op propaangas.

Interesse?

Wilt u ook een gashaard in uw woning, gasvoorziening of niet? Dan bent u bij Loomans aan het juiste adres. Wij helpen u graag aan een gashaard die uw woonkamer van gezelligheid en warmte voorziet. Voor vragen of meer informatie over een gashaard op propaangas kunt u gerust contact met ons opnemen. We bespreken graag de mogelijkheden met u.