Nieuwe haard van Barbas: BOX

Nieuwe haard van Barbas: BOX

Barbas maakt houthaarden die zeer duurzaam en ecologisch verantwoord zijn. In dat kader komen ze nu met een nieuwe haard: de BOX. Het is een strakke, minimalistische haard die vanwege zijn design in elk interieur uitstekend staat. Loomans informeert u graag over deze nieuwe haard.

barbas houthaard

 

Optimaal rendement

De BOX van Barbas bestaat uit een beton keramisch interieur. Buiten het feit dat dit de binnenkant van de haard een mooi aanzicht geeft is het vooral erg duurzaam. Het materiaal zorgt voor de beste verbrandingseigenschappen, wat leidt tot een hoog rendement. Zo wordt de warmte optimaal verspreid door de kamer en houdt het uw woning lekker warm. Daarnaast heeft het een uniek verbrandingsconcept waardoor enkele houtblokken al een hele avond uw huis verwarmt. Bovendien maakt het waar het voor gemaakt is: prachtig vuur.

Dutch Design

De BOX is volledig op maat te bestellen. U kunt kiezen uit verschillende formaten en ook het plateau is aan te passen naar uw wensen. Daarnaast is het mogelijk de haard met of zonder houtopslagmodule te bestellen. De BOX zelf bestaat volledig uit strakke lijnen die de Dutch Design in zijn puurste vorm weergeven. Het is gemaakt uit robuust staal van 8 millimeter dik. De uitstraling van de BOX wordt tevens bepaald door het rookgasafvoerkanaal dat in dezelfde kleur als de BOX zelf wordt geleverd. Deze bijna twee meter lange buis kent geen onderbrekingen en geeft nog meer uitstraling aan uw haard.

Interesse?

Wilt u graag een prachtige design haard in uw woning die het zowel warm als sfeervol maakt? Kom dan eens langs in onze showroom. Wij helpen u graag aan de nieuwste haarden en adviseren u over de juiste keuze. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de BOX? Neem dan gerust contact met ons op.