Subsidie pelletkachel afgeschaft

Subsidie pelletkachel afgeschaft

Sinds 2016 kunt u bij de aanschaf van een mooie pelletkachel rekenen op subsidie vanaf € 500,-. Vanaf volgend jaar is deze regeling verleden tijd. De subsidieregeling wordt namelijk ingetrokken, ondanks het duurzame karakter van de pelletkachel. Bij Loomans profiteert u nog van de goedkope regeling voor deze sfeervolle kachel.

Subsidie pelletkachel afgeschaft

 

Extra milieumaatregelen

In het kader van de milieumaatregelen om de uitstoot in Nederland te beperken is het afschaffen van de subsidie voor pelletkachels de volgende stap. Daarbij worden echter een hoop stappen overgeslagen. Van de kachels is de pelletkachel namelijk een van de duurzaamste. De uitstoot is bijvoorbeeld veel minder dan een ouderwetse haardkachel. Toch is besloten de subsidie in te trekken. Opmerkelijk aangezien de grote industriële variant nog wel gesubsidieerd wordt. Voor bedrijven verdwijnt de subsidie dus niet, voor de burgers wel. In plaats van de zwaardere uitstoot aan te pakken wordt er nu dus ingegrepen op de veel kleinere variant.

Profiteer nu nog van de subsidie

De afschaffing van de subsidie gaat volgend jaar in werking, wat betekent dat u nu nog kunt profiteren van een pelletkachel met flinke korting. Een pelletkachel gaat lang mee dus wanneer u er nu besluit een aan te schaffen kunt u er nog jaren van genieten. Dankzij de nu nog lopende subsidie kan u een bedrag tot € 500,- terugkrijgen op uw aankoop. De pelletkachel is bovendien zeer sfeervol in huis en past binnen ieder interieur. Eenvoudig in gebruik en volledig in te stellen naar uw wens.

Interesse in een pelletkachel?

Wilt u ook een prachtige pelletkachel in huis nu het nog voordelig is? Loomans heeft een breed assortiment aan pelletkachels die prachtig staan in uw huis en de ruimte sfeer en warmte geven. Voor meer informatie over de huidige subsidieregeling kunt u hier kijken. Kom snel langs in onze showroom en bestel uw eigen pelletkachel nog voor u de hoofdprijs betaalt. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.