Energieneutraal met elektrische haarden

Energieneutraal met elektrische haarden

Wist u dat u met het in huis halen van een elektrische haard uw woning energieneutraal kan maken? Met behulp van zonnepanelen bent u energieneutraal bezig en vermindert u bovendien de stookkosten. En bovenal, u houdt de gezelligheid in huis. We leggen u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

Elektrische haard

 

Combineer met zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen heeft of deze wilt aanschaffen kan u met een elektrische haard uw huis energieneutraal maken. De overcapaciteit die wordt opgebouwd met de zonnecollectoren kunt u vervolgens weer inzetten voor uw elektrische haard. Zo verwarmt u uw huis met de zelfopgewekte energie en bespaart u op gaskosten. Uw huis wordt bovendien verwarmd door schone energie. Dit kan u veel geld besparen en draagt bij aan een beter milieu.

Voordelen elektrische haard

Een elektrische haard is een prima alternatief voor ruimtes waar een openhaard niet mogelijk is, bijvoorbeeld in appartementen of flats. Maar het is dus ook een milieuvriendelijk alternatief waarbij u geen gas verbruikt. Dit maakt het een duurzame keuze voor ieder huishouden. De elektrische haard is bovendien veilig en brengt geen brandrisico’s met zich mee. U hoeft daarnaast geen gasleidingen of rookkanalen te installeren en de warmte wordt al gegenereerd met één druk op de knop.

Elektrische haarden van Loomans

Bij Loomans vindt u diverse elektrische haarden van echte topmerken. Zo kunt u bij ons terecht voor een elektrische haard van Element 4, Faber of Glen Dimplex. De elektrische haarden passen in ieder interieur, van moderne tot klassieke look. Zo creëert u extra sfeer in uw woning. We kunnen de elektrische haard bij u inbouwen of vrijstaand wegzetten in uw woning. Laat u adviseren door onze experts in de winkel.

Interesse in een elektrische haard?

Wilt u graag een elektrische haard aanschaffen om over te gaan op een energieneutraal huis? Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact op. Wij helpen u graag met een passend advies en beantwoorden al uw vragen. Zo kunt u snel genieten van een sfeerverhogende en energieneutrale elektrische haard.