Schaf nu een kachel of haard aan!

Schaf nu een kachel of haard aan!

Overweegt u al langer om een (nieuwe) kachel of haard aan te schaffen? Dan is het nu de tijd daarvoor! Het lijkt misschien een beetje gek om nu een kachel of haard aan te schaffen, zo midden in de zomer, maar eigenlijk heeft het wel voordelen. We vertellen het u in dit artikel!

Zomerprijzen

Het is erg voordelig om uw kachel of haard in de zomer te kopen. Vele bedrijven, zoals LooMans Kachels & Openhaarden, bieden hun kachels en haarden aan voor speciale zomerprijzen. Zo bent u een stuk goedkoper uit dan wanneer u deze in de winter pas aanschaft. In onze webshop kunt u onze aanbiedingen van dit moment bekijken! We hebben ook diverse showroommodellen te koop staan tegen een gereduceerde prijs in onze showroom.

Klaar voor het stookseizoen!

Terwijl iedereen tijdens het stookseizoen de kachel nog moet vervangen of een haard moet aanschaffen, bent u al helemaal klaar voor het stookseizoen. Zo zit u er tijdens deze winter gegarandeerd lekker warm bij!

Assortiment kachels en haarden

Bij LooMans Kachels & Openhaard vindt u een groot assortiment aan sfeerverwarming. Wij bieden de warmte, sfeer en gezelligheid met onze producten waar u behoefte aan hebt tijdens de koude winters. Bij ons kunt u terecht voor gashaarden, gaskachels, houthaarden, houtkachels, buitenhaarden, elektrische haarden, schouwen en pelletkachels.

Een kachel of haard aanschaffen

Zorg ervoor dat u er warm en sfeervol bij zit de komende winter en schaf nu een kachel of haard aan. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op of kom langs in de showroom, wij helpen u graag bij uw keuze of een deskundig advies!