Een bestaande openhaard vervangen voor een inzethaard

Een bestaande openhaard vervangen voor een inzethaard

Een inzethaard is speciaal bedoeld om uw bestaande openhaard te vervangen. Een inzethaard biedt namelijk dezelfde sfeer als een bestaande openhaard, maar dan met een hoger rendement. In dit artikel leggen we dat verder voor u uit!

Hoger rendement

Tegenwoordig hechten we steeds meer waarde aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, waardoor veel mensen hun bestaande openhaard sneller vervangen met een inzethaard. We maken graag de vergelijking voor u. Een openhaard heeft een gemiddeld rendement van 10%, terwijl het rendement van een inzethaard vaak op een gemiddelde 65% zit. Dus het is zeker wat waard!

Overige voordelen

Een inzet levert veel meer stookgemak op en zorgt voor een snellere verspreiding van de warmte, zeker als de inzethaard van een ventilator is voorzien. Daarnaast is het rookkanaal niet zichtbaar, wat ook nog een groot voordeel is. Op deze manier oogt het een stuk netter en strakker en gaat de aandacht volledig uit naar de prachtige haard en de schitterende vlammen.

Wilt u uw huidige openhaard vervangen door een inzethaard?

Neem gerust even contact op voor al uw vragen of bekijk ons uitgebreide assortiment aan inzet gashaarden en inzet houthaarden in onze webshop of kom langs in onze showroom. Daar hebben we diverse showroommodellen te koop staan tegen een gereduceerde prijs. Wij voorzien u graag van deskundig advies en komen bij u langs om de inzethaard te plaatsen!